Елените са доста разпространени в Съединените американски щати. Именно поради

...
Елените са доста разпространени в Съединените американски щати. Именно поради
Коментари Харесай

Мъж видял странно същество в гората. Оказало се елен в беда

Елените са много публикувани в Съединените американски щати. Именно заради повишаването на популацията им те от ден на ден излизат измежду хората. Така се случило с елен, който бил срещнат от гражданин на Ню Джърси.

Тази история е необикновена с това, че дивото животно се обърнало към индивида за помощ: на главата на елена, който се появи в задния двор, имало голяма стъклена топка. Вероятно в миналото е било част от градски фенер. Най-лошото било, че поради топката еленът не можел нито да пие, нито да яде.

Мъжът реши да помогне на животното каквото и да му коства. Той се обадил на спасители, които, откакто приспали елена, нежно го избавили от топката. Животното било оставено да се възвърне от упойката в храстите. Почти всички поданици на града се вълнували от ориста му и, наподобява, всичко е минало добре.

Но вечерта жителят на Ню Джърси още веднъж се обърнал към избавителните служби. Оказало се, че  еленът още веднъж се появил в двора. Той нямал въздух и идващите експерти диагностицирали дехидратация.

Ветеринарни лекари му вляли течности и помогнали на животното да пристигна на себе си. То още веднъж било в положение да застане крепко на крайници и даже почнало да се интересува от храна. Щом се оправил, еленът дефинитивно се върнал в гората.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР