Елена Шекерлетова е назначена за заместник-министър на външните работи. До

...
Елена Шекерлетова е назначена за заместник-министър на външните работи. До
Коментари Харесай

Денков назначи още двама заместник-министри

Елена Шекерлетова е назначена за заместник-министър на външните работи. До този миг е била ексклузивен и пълномощен дипломат на Република България във Федерална република Германия.

В интервала 2017 - 2019 година е била непрекъснат секретар на Министерството на външните работи, а преди този момент е била ексклузивен и пълномощен дипломат на страната ни в Република Австрия.

Елена Шекерлетова е дълготраен чиновник на Министерството на външните работи. Владее, респективно употребява, немски, испански, британски, съветски и китайски езици. Завършила е Софийския университет " Св. Климент Охридски ", компетентност " Право ", специализирала е Конституционно и интернационално обществено право в Макс-Планк-Институт, Хайделберг.

Елена Шекерлетова е награждавана неведнъж като посланик.

Десислава Стоянова e назначена за заместник-министър на труда и обществената политика.

Тя има богат професионален опит в ръководството и развиването на човешките запаси, насъбран в последните 18 години в частния и държавния бранш. От 2017 година досега управлява дирекция " Човешки запаси " на " БДЖ - Пътнически транспорти " ЕООД, където дава отговор за цялостната активност по ръководство на личния състав в компанията и нейните структури в страната.

Сред главните ѝ отговорности са още създаването и координирането на дълготрайни планове за претовареност за консолидиране на образованието в бизнеса. В интервала 2004 - 2017 година заема управителни позиции в корпоративния бранш.

Десислава Стоянова има магистърски степени по " Трудова и организационна логика на психиката " от Софийския университет " Св. Климент Охридски " и по компетентност " Икономист-счетоводител " от Стопанска академия " Д.А. Ценов " - Свищов.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР