Елена Рибакина започна 2024 година по най-добрия начин. Представителката на

...
Елена Рибакина започна 2024 година по най-добрия начин. Представителката на
Коментари Харесай

Световната номер 3 готова за Australian Open

Елена Рибакина стартира 2024 година по най-хубавия метод. Представителката на Казахстан победи с трофея в Бризбейн, като на финала се оправи много безапелационно, не с кого да е, а със международната номер 2 Арина Сабаленка. Срещата сред двете тенисистки бе повтаряне на финала от Откритото състезание на Австралия 2023, когато  Сабаленка победи с купата.

Сега обаче, след този безапелационен триумф на международната номер 3, Тя сигурно дава сериозна поръчка за нещо огромно на конкуренцията в Мелбърн, която започва на 14 януари. Рибакина показа, че е изцяло подготвена за първия шампионат от „ огромния шлем “ и е напълно съсредоточена върху себе си.

„ Да стартира сезона с отличие е в действителност нещо особено. Много тенисисти мечтаят да завоюват купа още при първото си излизане на корта за годината и съм щастлива, че пускам толкоз добре. Не се товаря с упования, а виждам да не преставам напред и да работя настойчиво. Готова съм за  Australian open, само че не си слагам съответни цели. Това, дали съм любимец или не го вземат решение експертите и анализаторите, аз излизам на корта всеки мач, с цел да печеля. Няма никакво значение за мен на кой корт ще играя, тъй като рано или късно с успехите и напредването на шампионата, ще получа своя късмет да бъда и на централния корт. Уверена съм във опциите си и с нетърпение  очаквам идващите провокации “, сподели Рибакина.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР