Шефовете на Левски са си поставили нова цел, с която

...
Шефовете на Левски са си поставили нова цел, с която
Коментари Харесай

Левски изчиства лихвите към НАП и дълга към Столична община

Шефовете на Левски са си сложили нова цел, с която дефинитивно да приключат отговорностите си към страната. Новата тактика включва изплащането на лихвите от изплатения към този момент дълг към данъчните. На второ място е изплащането на задълженията и към Столична община. Причината е, че клубът желае да е изцяло безупречен, с цел да стартира процедура по придобиването на стадион " Георги Аспарухов " и възможния му огромен ремонт.

Левски дължи малко над 2 милиона лв. на общината такса боклук, от които лихвите са над 700 000 лв.. Изплащането им е безусловно наложително изискване за приемане на концесия за стадиона, написа " Мач телеграф ". В началото на предишния месец общинските съветници в София одобриха проекта за разсрочено погасяване на дълга в границите на 36 месеца с ежемесечно заплащане на погасителна вноска на всяко последно число от съответния месец. В Левски желаят обаче да платят цялата сума, с цел да могат да стартират работа по " Герена ".
 Левски си обезпечи първи летен трансфер
Левски си обезпечи първи летен трансфер

" Сините " са подписали с Даниел Наумов

Очаква се парите от продажбите на Рикардиньо и Хосе Кордоба да бъдат ориентирани точно към изплащането на последните отговорности на клуба. Първоначалната концепция беше сумите от лятната продажба да бъдат вложени в нови и надалеч по-класни играчи. В този аспект говореше и Наско Сираков на последната си конференция, на която разгласи, че ще се вземат най-малко пет положителни футболисти.

Извън тези задължения обаче Левски има да дава и близо 17 милиона лв. на компании на Васил Божков. Бившият притежател на клуба на няколко пъти разгласи, че няма да си ги желае, само че те са в счетоводните книги на Левски. Това разрешава възможни съответни правосъдни дейности против клуба в бъдеще време, тормозят се на " Герена ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР