Елена Брусарска става лице на бутиковия жилищен комплекс „HACIENDA Residence“.

...
Елена Брусарска става лице на бутиковия жилищен комплекс „HACIENDA Residence“.
Коментари Харесай

Елена Брусарска става лице на бутиковия комплекс „HACIENDA Residence“


Елена Брусарска става лице на бутиковия жилищен комплекс „ HACIENDA Residence “. Освен, че ще е дипломат на неповторимия комплекс в покрайнините на столицата, екс вокала на група Ice Cream към този момент се снабди и с жилище в постройката.


Още след първото си посещаване в комплекса, Елена бe пленена от специфичната локация, гледката към Витоша и Стара планина, чистия въздух, качественото строителство, неповторимите интериорни решения на общите елементи с бутикови мебели за релакс, авторските ръчни фрески – картини и не на последно място прелестното отношение на строителна компания „ Дъ Грейт”. Възможността за основаване на самостоятелен интериорен план от студио „ СКАБРИН “ на преференциални условия, също способства за нейния избор да стане гражданин на бутиковия комплекс. Апартаментът, който тя избра е един от най-хубавите в „ HACIENDA Residence “. Гледката от балкона му е по едно и също време към Копитото на Витоша и частния парк на постройката.


Брусарска споделя, че ще се възползва в оптималната степен от богаствата на жилищния комплекс, а точно спокойствието, креативната атмосфера и прелестната панорама, с цел да получи още по-голямо ентусиазъм за идните си професионални планове.


Въпреки, че към момента се занимава с музика, от няколко години тя насочи артистичната си сила към нещо друго. Нежният вокал от незабравимия летен шлагер „ Захир “, сътвори собствен личен бранд за ръчно рисувани обувки, който продължава да се развива с голям триумф.

Паралелно с това, Елена поема задължения и като водеща на разнообразни ивенти, измежду които тазгодишните Хип-хоп награди и Sofia Fashion Week.


Лицето на „ HACIENDA Residence “ признава, че новото жилище й носи огромен шанс, тъй като скоро откакто се влюбила в бутиковия комплекс и стартирала договаряния за закупуване на апартамент, получила и дълго чаканата покана за нов тв план. Елена Брусарска споделя, че напълно скоро ще се изявява като водеща на ежедневно начин на живот предаване, което ще се излъчва по една от родните малките екрани.


Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР