Елен Колева направи разтърсващи признания в предаването Отблизо по БНТ.

...
Елен Колева направи разтърсващи признания в предаването Отблизо по БНТ.
Коментари Харесай

Елен Колева с разтърсващи признания за най-тежките години в живота си

Елен Колева направи разтърсващи самопризнания в предаването " Отблизо " по Българска национална телевизия. " Голямата известност бързо ти изпраща сметката ", отбелязва красивата и както постоянно откровена актриса.

" На 4 стъпих за първи път на сцена. Още от този миг нямах никакво подозрение, че тя е моят път. Когато от Монтана пристигнах в София, с цел да изучавам в НАТФИЗ, не познавах никого в столицата. На 23 бях оповестена за " Актриса на годината " и получих наградата за " Най-разпознаваемо лице ", спомня си при започване на гостуването си Елен. 
                             

 

Звездата на Колева изгря с втората ѝ роля в киното – тази в " Шивачки ". Този миг за жал е засенчен от тежката ѝ любовна история с мъж, който след това оказва отрицателно въздействие върху кариерата на Елен и разклаща съществено и душeвността ѝ.

" Никога не съм серпантина да се занимавам с изкуство. Но 10 години бях на дъното. Първо страда егото, макар че по-тежко е страданието на душата. Но тогава стартира и моята промяна. Станах пациент на космоенергетиката, а след това разбрах, че желая да я упражнявам – това е единственият теоретичен способ отвън медицината, приет от СЗО ", споделя Елен, която към този момент има тапия за специалист в космоенергетиката.

Днес тя се усеща благополучен човек и уравновесена персона, намерила своята вътрешна естетика и осъзнала, че границите сред професионален и персонален живот са извънредно значими за това.  
                             

 

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР