Електронната карта за пътуване, която ще позволява неограничен брой прекачвания

...
Електронната карта за пътуване, която ще позволява неограничен брой прекачвания
Коментари Харесай

Картата за 1 час за всички превозни средства да струва 2,20 лв., предлага шефът на СОС |

Електронната карта за пътешестване, която ще разрешава безграничен брой прекачвания в границите на 1 час, ще коства 2,20 лева Ако времето е половин час цената ще бъде колкото и на хартиения билет за еднократно пътешестване - 1,60 лева.  

Това оповестиха през днешния ден ръководителят на Столичния общински съвет Георги Георгиев и зам.-председателят на комисията по превоз Зафир Зарков, като показаха предложенията за смяна в цените и изискванията за пътешестване с публичния превоз на територията на Столична община. 

При таксуване в 29-тата минута след първото таксуване, респективно в 59-тата минута, пасажерът ще може да приключи пътуването си до мечтаната спирка по тази линия.

Не се плануват промени в цените на преференциалните транспортни документи. 

Въвеждат се и пакети: Карта с талони за 10 еднократни пътувания за един пасажер за наземен превоз, Електронна карта, заредена за 10 еднократни пътувания за един пасажер за трамваи и тролейбуси и Електронна карта, заредена за 10 еднократни пътувания с метро. 

И още: Електронна карта с 20 пътувания, позволяващи прехвърляне, с валидации в границите на 30 минути, на стойност 30,00 лева (всяко пътешестване по 1,50 лева.)

- Електронна карта с 20 пътувания, позволяващи прехвърляне, с валидации в границите на 60 минути, на стойност 40,00 лева (всяко пътешестване по 2,00 лева.)

Запазва се „ Умна еднодневна карта “ (карта с агрегация на пътуванията в рамките от 00:00 до 23.59ч.) на цена 4,00 лева

Еднодневната карта за всички линии се трансформира в електронна карта за 24 часа с цена 6,00 лева (важи и за нощен транспорт). 

Въвежда се Електронна карта за 48 часа с цена 10,00 лева (важи и за нощен транспорт). 

Тридневната карта за всички линии се трансформира в Електронна карта за 72 часа с цена 14,00 лева (важи и за нощен транспорт). 

Най-рано в средата на февруари може да се появят в продажба новите билети за време, предвижда Георги Георгиев, ръководител на Столичния общински съвет.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР