Електроника, автомобили и авточасти и мода. Това са трите най-търсени

...
Електроника, автомобили и авточасти и мода. Това са трите най-търсени
Коментари Харесай

През септември българите търсеха да купят онлайн електроника и автомобили

Електроника, коли и авточасти и мода. Това са трите най-търсени категории в olx.bg през септември 2017г. Реалните консуматори на платформата за покупки и продажби в България през този месец са 1 579 894. " Дневник " показва данните като част от взаимния план за трендовете в онлайн търговията OLX география.

Сред най-популярните категории остават и " Спорт, книги и занимание ", следвани от стоките за дома и градината и тези за бебета и деца. В мощната като интерес категория с колите - през този месец влизат също каравани и лодки.

Най-активни в търсенето на артикули и услуги са били потребителите в централната и североизточна част на страната – Пловдив, Стара Загора, Варна, Велико Търново и други (вижте картата). Във Враца и Габрово търсенето на коли и авточасти е измежду най-високите (данните за всяка област се пресмятат на глава на населението), а в Търговище и Разград водят стоките от категория електроника.

В края на лятото се усилва и предлагането на работа през онлайн платформата. В съпоставяне с август публикуванитете разгласи за работа нарастват повече от четири пъти, като броят им е 2 640. Наблюдава се и двоен растеж в предлагането на недвижими парцели, като обявите за цялята страна за интервала са общо 5 096.

Най-предлаганите артикули дават отговор на търсенето и са в категориите Електроника (с 51 235 обяви), Автомобили и авточасти (38 840) и Мода (28 166).

Повече данни вижте в създадената от OLX и " Дневник " интерактивна карта OLX география . Тя демонстрира потребителската интензивност по области и най-търсените артикули за месеца, както и най-предлаганите от продавачите артикули и услуги. В мобилната версия за по-удобно прилагане виждате най-търсените категории артикули по области.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР