Електрическият Mustang Mach-E получи поредното си признание, след като беше отличен

...
Електрическият Mustang Mach-E получи поредното
си признание, след като беше отличен
Коментари Харесай

Електрическият Mustang Mach-E с поредно престижно отличие

Електрическият Mustang Mach-E получи поредното си самопризнание, откакто беше отличен като най-добър в пилотната категория Електрически автомобил в годишните награди на Car And Driver. Признанието за модела идва откакто той е бил поставен в среда с 11 други пазарни оферти, всяко едно от което е взело участие в тестови изпитания в продължение на три седмици и 1600 километра.

"Почувствахме, че в случай че амтомобилен производител желае да трансформира хора от скептици по тематиката за електромоболите в такива, които я тачат и почитат, няма по-добър автомобил от ", коментира Шарън Карти, основен редактор на Car and Driver. "Той е с познатата форма и размер на кросовърите. Той е тъкмо това, което обичат американците. Той е хубав. Дизайнът му се вижда. Разполага с пробег и скорост на зареждане, които са много конкурентни ".

"Mustang Mach-E е началото на това, което можем да създадем, с цел да се състезаваме в електрическата гражданска война ", споделя Дарън Палмър, общоприет управител на подразделението за електрически автомобили на Ford. "Непрекъснатият триумф под формата на доволни клиенти, продажби и награди са признаци за момента, който развиваме ".

Mustang Mach-E печели премията за Най-добър електромобил на годината на Car And Driver в конкуренция с Audi e-tron, Kia Niro, Nissan Leaf Plus, Polestar 2, Porsche Taycan 4S PBP, Tesla Model 3 Performance, Tesla Model S Long Range Plus, Tesla Model Y Performance, Volkswagen ID.4 и Volvo XC40 Recharge.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР