Екзотично пътуване, вълнуващо приключение, бурни води и безброй емоции. Звучи

...
Екзотично пътуване, вълнуващо приключение, бурни води и безброй емоции. Звучи
Коментари Харесай

Емили Блънт и Дуейн Джонсън тръгват по следите на древна легенда

Екзотично пътешестване, вълнуващо премеждие, бурни води и безчет страсти. Звучи като лято, само че в действителност става дума за новата приключенска продукция на " Дисни " " Круиз в джунглата ". Всичко това може да преживеем със завладяващата история, въодушевена от една от най-вълнуващите атракции в увеселителния парк " Дисниленд ", която приема своите " пасажери " още от далечната 1955 година

Новият филмов откъс на кино лентата разкрива още от динамичното и завладяващо деяние, което притегля освен образно, само че и с ефектна симбиоза сред приключенската тема, хумористичните закачки и авантюристичните подвизи на героите.

Талантливата Емили Блънт за следващ път се превъплъщава в любопитен облик от света на " Дисни " - на смелата и решителна Лили, която потегля по следите на антична легенда. Тя гласи, че в дебрите на амазонската джунгла има тайнствено дърво с лечебна мощ. Заедно със своя брат тя се посвещава абсолютно на концепцията освен да открият мистичното дърво, само че и да попречат то да попадне в неверните ръце, които да трансфорат силата в същинско проклинание. В техен правилен сателит и лидер се трансформира опитният капитан Франк (Дуейн Джонсън), който наедно с тях се впуска в заплахите по пътя към задачата.

Как две изцяло противоположни персони ще превъзмогнат себе си в името на това да спасят света? Ще съумеят ли да се оправят с непредвидимите компликации в амазонската джунгла и можеш ли да влезеш в директна битка със силата на природата? Тези отговори и куп други прекарвания ще ни се случат това лято, когато потеглим на " Круиз в джунглата ".

Филмът е дело на испанския режисьор и продуцент Жауме Колет-Сера, създатели на сюжета са Глен Фикара, Майкъл Грийн и Джон Рекуа. В функциите ще забележим още Джеси Племънс, Джак Уайтхол, Пол Джиамати, Едгар Рамирез, Вероника Фалкон, Анди Наймън и други.

Круизът в джунглата потегля на 24 юли в кината на 2D и 3D в дублирана и субтитрирана версия, научи ДУМА от " Форум филм България ".
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР