Ексвокалистът на група Oasis Лиам Галахър разказа, че е паднал от въртолет. Той сподели

...
Ексвокалистът на група Oasis Лиам Галахър разказа, че е паднал от въртолет. Той сподели
Коментари Харесай

Лиам Галахър от „Оейзис” паднал от въртолет

Ексвокалистът на група Oasis Лиам Галахър описа, че е паднал от въртолет. Той показа новината в своя акаунт в Туитър. 

Музикантът евентуално е паднал на лицето си, тъй като за доказателство е публикувал и фотография, на която е с кръвонасядания по лицето и лепенка на носа. От поста му се схваща, че случаят е станал предходната нощ, само че липсват повече детайлности за самото рухване. 

В мненията един ползвател допуска, че височината, от която е паднал Галахър, не е била доста огромна, тъй като в противоположен случай надали щеше да бъде жив. „ 100 хиляда фута, простак “, му дава отговор актьорът. 100 000 фута са малко повече от 30 хиляди метра. 

Но в случай че съдим по пострадванията, евентуално е било доста по-ниско. Например въртолетът е бил кацнал и до момента в който е излизал от него, в тъмното Лиам не е видял, че има ходило. При избрани обстоятелства всеки би могъл да падне, дори и на равно.

През 2019 година фенка на Лиам Галахър се възпламени на негов концерт. Не сама — някой хвърлил по нея нещо горящо по време на осъществяване на музиканта в Шефилд. 27-годишната Стейси Андрю описа, че още преди концерта приятелят ѝ я предизвестил, че може да хвърчат бутилки. В един миг тя усетила удар по главата и се учудила защо не я обляла течност. Не било бутилка, а фойерверк. Пламъците обхванали косата и дрехата на Стейси. 

„ Можеше да бъде и по-лошо — споделя „ огненото “ момиче — да вземем за пример, споделиха ми, че ако си бях лакирала косата, в този момент щях да съм без коса “.

Галахър заяви, че съжалява, че навръх неговия концерт се е случил толкоз противен случай. „ Хората са искали да се позабавляват “, добави той.

По-рано певецът се оплака, че би трябвало да си приготвя чай самичък, след като през 90-те години с това са се занимавали четирима души. Галахър акцентира, че не може да си разреши да поддържа екип за подготвяне на чай, тъй като няма достатъчно пари. Той уточни и виновниците за влошеното си финансово положение — хората, които теглят незаконно музиката му в интернет.

Основана през 1991 г. от братята Ноъл и Лиам Галахър, бритпоп рок групата Oasis е вписана в Книгата на върховете на Гинес като най-успешната във Англия сред 1995 и 2005 година  Групата се разпадна през 2009 година След това Лиам сформира Beady Eye, която просъществува до  2014 година  В момента музикантът преследва солова кариера.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР