Ексцентричният руски волейболист Алексей Спиридонов на пропусна да се подиграе

...
Ексцентричният руски волейболист Алексей Спиридонов на пропусна да се подиграе
Коментари Харесай

Алексй Спиридонов не пропусна да се подиграе на поляците

Ексцентричният съветски волейболист Алексей Спиридонов на пропусна да се подиграе на загубата на международните първенци от Полша от Словения с 1:3 на полуфинала на Евроволей 2019 в Любляна.

Малко след края на дуела Спирик разгласява в профила си в Тwitter своя фотография дружно с разпределителя на Словения Деян Винчич с текст: “Обичам Полша!”.

Poland koham pic.twitter.com/RzKREuU1Kz
— Alexey Spiridonov (@spirik15) 26 септември 2019 година Малко по-късно Тинтин разгласява и резултата от дуела и няколко емотикона, които се смеят през сълзи.
https://t.co/6cu9jbO4EL
— Alexey Spiridonov (@spirik15) 26 септември 2019 година Няколко дни по-рано Спиридонов, който през нови сезон ще е съотборник на национала Светослав Гоцев в Урал (Уфа), не пропусна да “приземи” и съветските национали, които също отпаднаха от Евроволей 2019 на 1/4-финала след загуба от Словения с 1:3 в Любляна.

В типичният си жанр Спирик разгласява фотография от 2013 година със златния си орден, а също така и фотография, на която е чисто гол единствено по трофея и златния си орден от Евроволей 2013 в Полша:

“След загубата на Русия на европейското състезание по волейбол, желая да кажа на всички критици, които пишат гадости, включително и за мен. Спирик към този момент веднъж е играл и е печели този шампионат, а всичко останало не е значимо.”

Связи с поражением сборной России по волейболу на чемпионате Европы, хочу сказать всем критикам, которые пишут гадости, в том числе и про меня, Спирик один раз играл этот шампионат и выиграл его, а все остальное не значимо!!! pic.twitter.com/z6oBXp6lTd
— Alexey Spiridonov (@spirik15) 24 септември 2019 година
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР