Ексцентричната победителка на Х Фактор се принудила да прибегне до

...
Ексцентричната победителка на Х Фактор се принудила да прибегне до
Коментари Харесай

Няма Такава Излагация! Уж Са Милионери, Но Какво Се Случва! Фирма За Бързи Кредити Осъди Най-Известната Българска Певица!

Ексцентричната победителка на Х Фактор се принудила да прибегне до услугите на компания за бързи заеми през 2016 година. По това време тя била притисната да заплати административна санкция за дело, на което преди този момент също била обвинена и наказана.

Припомняме, че през април 2016 година скандалната певица провокира злополука на многолюден столичен бул.. Тогава ченгетата откриха, че певицата е дрогирана. Престъплението й бе квалифицирано по член 343Б, алинея 3 от Наказателен кодекс.

Според него се планува затвор от една до три години. Но в същия кодекс се планува и причина, при която за това действие наказания може да заплати санкция в размер сред хиляда и пет хиляди лв..

Заради което на Жана Бергендорф й се наложило незабавно да откри пари. Тогава панделът й се размина, а остана единствено санкцията и й бе отнета шофьорската брошура.

Сега против изпълнителката на „ Самурай ” потегля ново дело. Бившият й другар Лео е пуснал до прокуратурата тъжба за домашно принуждение. Той твърди, че някогашното му гадже Жана Бергендорф го постанова постоянно в къщи.

Любовниците влязоха в престъпните летописи през 2015 година. Тогава двамата подвигнаха страховит скандал в кооперацията, където живееше чартърен певицата. След като ченгетата дойдоха, те откриха и марихуана в жилището и двамата бяха арестувани.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР