Експерти от Министерството на туризма ще проверят условията за настаняване

...
Експерти от Министерството на туризма ще проверят условията за настаняване
Коментари Харесай

Проверяват хотел 4* във Велинград заради лоша хигиена

Експерти от Министерството на туризма ще ревизират изискванията за настаняване в четиризвезден хотел във Велинград след сигнали на туристи, оповестиха от пресцентъра на министерството.

Клиентите се оплакват от ниска хигиена в стаите, развалено съоръжение и липса на съответно обслужване. Те считат, че ситуацията не дава отговор на условията за 4-звезден обект за настаняване и упорстват да бъдат обезщетени разноските им. Министерството на туризма ще алармира и други институции, с цел да бъдат направени взаимни инспекции.

Пред Би Ти Ви туристи се оплакаха от неприятните условия – изцапани чаршафи, измъкнат контакт, изгорена лампа, строшен душ и други.
„ Стаята, в която ни настаниха, беше не повече от 12-13 квадрата. Това е неприемливо за 4-звезден хотел. Преместиха ни в друга стая, която беше непочистена, банята беше в непоносимо положение “, описа Даниела Милиславова.

16 часа по-късно админът на хотела дава обещание да върне парите, само че не и да заплати обезщетение за провалената отмора.

„ Искат обезщетение, връщане на парите – само че това става в последния ден. Значи, те са седяли 3 дни, 5 дни – и стартират да имат някакви искания да им се върнат парите. Това е някаква наклонност в туризма на българските жители “, разяснява притежателят на хотела Рашо Григоров.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР