Експерти и журналисти определиха убийството на Алексей Петров като изключително

...
Експерти и журналисти определиха убийството на Алексей Петров като изключително
Коментари Харесай

Версиите за убийството на Алексей Петров - коментари на експерти и журналисти

Експерти и публицисти дефинираха убийството на Алексей Петров като извънредно професионално квалифицирано. В " Денят стартира " те разясниха осъкдната информация, която има за покушението, само че и въздействието на предприемача.

Анализатори и публицисти разясниха въздействието на Алексей Петров.

" Ако се опитаме да създадем някаква ранглиста по отношение на убитите за последните 20 година, бих споделил, че това е един от най-влиятелните хора. На мен ми се коства, че сякаш би трябвало да търсим повода в последните месеци. След оправдаването му през 2021 година той някак си изчезна от общественото пространство и се появи някак си ненадейно в края на предишния парламент. Неговата затрахователна компания беше доста дейна в блокирането на един закон, съврзан с европейските правила за обезпечаване. Тогава се заприказва за обединението Алексей Петров ", сподели Тихомир Безлов, специалист по сигурността.

Ролята, която е имал за скрепяване на новата ръководеща коалиция, също не беше отмината. Наред с имената, които е посочвал в последните си обществени изяви.

" Гешев, казвайки, че той би трябвало да напусне и по-късно в действителност Гешев го " напуснаха ", бащата Кирил Петков и Бойко Борисов - това са трите имена, които излязоха от устата на Алексей Петров, преди той да отиде в отвърдното. Изненадващото е, че той показва своето наличие и своите заслуги за скрепежа на сглобката. Нещо повече - той настойчиво показваше, че пътят за върщането му в ДАНС е отворен, което също е доста необичайно ", разяснява Валерия Велева, публицист.

" Прави усещане, че никой не отхвърли тази роля, която е имал. Ако ви направи усещане Борисов изобщо не разяснява през вчерашния ден, а Кирил Петков разяснява доста общо случилото се ", добави Тихомир Безлов, специалист по сигурността.

Според някогашния градски прокурор Николай Кокинов, убийството няма да бъде разкрито:

" 20 години като прокурор оглавявах и престъпния отдел в тези години и търчахме от място на престъпление на място на престъпление, само че нямам спомен Министерство на вътрешните работи да е разкрило някой палач от въпросните тогавашни ганкстерски убийства. Тези убийства нормално разграничават причинителя от поръчителя, от помагачите и е извънредно мъчно. Ако се стигне до откриване на причинителя, той нормално не знае кой е поръчителя. "

Днес огледите на мястото на убийството не престават, а анализаторите чакат то да докара до политически разтърсвания и преразпределяне на бизнеса на Алексей Петров.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР