Експерт по езика на тялото направи оценка на дългоочакваната първа

...
Експерт по езика на тялото направи оценка на дългоочакваната първа
Коментари Харесай

Експерт по езика на тялото разкри истината за връзката между принц Хари и Меган Маркъл

Експерт по езика на тялото направи оценка на дълго чаканата първа обществена поява на принц Хари и приятелката му Меган Маркъл по време на „ Игрите на непокорните “ в Канада. Дори когато милиони чифтове очи бяха втренчени в двойката, двамата не съумяха да скрият откровените си усеща един към различен, написа в. Дейли Мейл. Д-р. Лилиян Глас, която живее в Бевърли Хилс, неотложно означи, че не е виждала 33-годишния принц толкоз благополучен и спокоен, откогато е бил малко момче. Експертът, който специализира в проблеми с връзките, изясни, че до момента в който Хари нормално наподобява под напрежение и леко обезпокоен, тези усеща очевидно изчезват, когато до него е Меган.

Тя също означи няколко знака, които са посочили, че Хари и Меган са били в синхрон един с различен по време на тенис мача, който те изгледаха дружно. „ Първо, в никакъв случай не сме виждали Хари толкоз провиснал с който и да е. Това е първото. С което и момиче да е бил той, постоянно е имало известна отдалеченост, бил е стегнат към нея, имаше условност. Но с Меган се вижда, че в действителност има връзка “, изяснява Лилиан.

Когато Хари и Меган вървяха един до различен, пристигайки на игрите, показва Лилиан, краката им са били в синхрон, което значи, че двамата „ безусловно са стъпвали като един човек “. „ Ръцете им бяха сплетени. Усмивката ѝ е доста откровена. Това си проличава и от приповдигнатите ѝ бузи и отворената ѝ уста. Тук в действителност имаме нещо същинско “, прибавя експертката.

В един миг, двойката се опита да седи малко по-официално, като Меган си скръсти ръцете, а Хари прибра своите. Но даже в тези позиции, те не можаха напълно да скрият своето увлечение един към различен. „ Опитват се да бъдат официални. Но фактът, че и двамата са се навели един към различен приказва много “, прави наблюдения Лилиан.

По време на мача, съгласно експертката, Меган се пробва да се държи „ непретенциозно “ и „ доста уместно “. Като цяло обаче, съгласно нея, принцът и актрисата „ са много топло изглеждаща двойка “, която не може да не ни порази. „ Наистина е доста освежаващо да се види подобен вид увлечение, до момента в който те се пробват да бъдат дискретни, само че все пак, всичко излиза наяве “, прибавя тя.

След като изгледа видеото на двамата по време на тенис мача, Лилиан означи „ какъв брой доста двамата са били възприемчиви един към различен “, като Меган се е усмихвала на своя другар, а той в отговор я е гледал „ влюбено “. „ Той се усеща много удобно. Навежда се към нея. Хари не е изглеждал по този начин откогато е бил дете “, споделя още Лилиан.

Превод и редакция: БЛИЦ



Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР