Ексфолиантът често бива пренебрегван. Добрият скраб за тяло обаче може

...
Ексфолиантът често бива пренебрегван. Добрият скраб за тяло обаче може
Коментари Харесай

3 ползи от ексфолирането на кожата

Ексфолиантът постоянно бива подценяван. Добрият скраб за тяло обаче може да помогне на кожата да наподобява доста по-добре. Вижте 3 огромни изгоди от ексфолирането на кожата.

Търсите ли метод да подобрите своята рутинна грижа за кожата? Ако отговорът е „ да “, значи би трябвало да добавите още една основна стъпка – ексфолирането. Ексфолиантите за тяло оферират разнообразни изгоди за кожата.

С потреблението на скраб за тяло се отстраняват мъртвите кожни кафези, което прави кожата по-гладка, мека и регенерирана. Това може да бъде изключително значимо в области като лакти и колене, които нормално са по-груби и по-сухи от други елементи на тялото.

Има разнообразни типове скраб за тялото. Някои включват естествени ексфолианти като захар и морска сол, както и съдържат антиоксиданти съставки като акай и годжи бери. Продукти, в кои има и подхранващи детайли като какаово масло или масло от ший, оказват помощ за навлажняване на кожата още по време на ексфолирането.
Ексфолиране и по-добро кръвообращение
Използването на скраб за тяло може да помогне за възстановяване на кръвообращението. Масажирането на скраба в кожата подтиква притока на кръв, което обезпечава по-здравословен и лъчезарен загар. Подобреното кръвообращение също по този начин може да помогне за понижаване появяването на целулит и други кожни недостатъци.

 Добави изложение

Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР