Екранната Мариана от обичания филм Момчето си отива“ е с

...
Екранната Мариана от обичания филм Момчето си отива“ е с
Коментари Харесай

Голяма българска кинозвезда потъна в дългове

Екранната Мариана от обичания филм „ Момчето си отива “ е с минимална пенсия, а работа за нея няма и телефонът ѝ от дълго време престанал да звъни с оферти за функции

Театралната и кинозвезда от близкото минало Сашка Братанова е във финансов колапс от няколко години насам. 72-годишната актриса не крие, че е затънала в задължения, които не може да погаси. Екранната Мариана от обичания филм „ Момчето си отива “ е с минимална пенсия, а работа за нея няма и телефонът ѝ от дълго време престанал да звъни с оферти за функции, написа вестник Ретро.

„ Едното наслаждение ме крепи, както се оказва, играя един път в месеца. Понякога след зрелище съм извънредно изтощена, напряко лягам на земята. А другояче оправям се някак, пенсията ми е минималната, само че не желая да се окайвам – няма смисъл. През годините на никого не съм разчитала с изключение на на себе си “, споделя актрисата.

Неотдавна стана ясно, че тя е продала даже жилището си, с цел да може да си стъпи на краката. От договорката изкарала положителни пари и си купила по-малък апартамент в краен столичен квартал. „ За страдание, не съумях да изплатя всички задължения, които имам “, споделя към днешна дата Братанова.

Сашка има две дъщери близначки от връзката ѝ с артиста Рашко Младенов. Двамата живели дружно в продължение на 6 години, само че той по този начин и не се развежда със законната си брачна половинка Маргарита Младенова. След появяването на двете девойки – Вяра и Надежда, Младенов ги припознава, само че пътищата им със Сашка се разделят вечно. От дълги години двамата не си приказват, само че дъщерите на актрисата поддържат връзка с татко си.

Надя е приключила философия в СУ „ Свети Климент Охридски “, а професионална реализация е разкрила в напълно друга ниша. От 14-годишна щерката на звездата от „ Момчето си отива “ тренира карате и е една от най-изявените български шампионки, като преди 3 години съумя да грабне и международната купа в бойното изкуство. Надя се занимава с треньорство и организация на спортни събития, до момента в който близначката ѝ Вяра – възпитател по обучение, се е отдала на благородна идея – избавя кучета. Освен това работи в компания, която провежда рали надпревари.
Актрисата, която познаваме от филмите „ Петимата от Моби Дик “, „ Момчето си отива “, „ Сиромашко лято “, споделя, че все още не е станала баба, само че се надявала и това да се случи. Щерка ѝ Надя има сериозна връзка с поляк.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР