ЕКОНТ трябва да бъде фалиран! Ако наистина има гражданско общество

...
ЕКОНТ трябва да бъде фалиран! Ако наистина има гражданско общество
Коментари Харесай

Константин Мишев пред ПИК за скандала с получените от Кирил Петков данни: ЕКОНТ трябва да бъде фалиран!

ЕКОНТ би трябвало да бъде фалиран! Ако в действителност има гражданско общество в България. Това декларира в коментар за ПИК журналистът Константин Мишев във връзка абсурда със притежателя на компанията за доставки Николай Събев, който се кандидатира за народен представител от партията на двойния жител Кирил Петков.

Повод стана разобличаване на някогашния длъжностен министър на Румен Радев, че Събев му давал данни от компанията си. Появиха се подозрения, че по този метод е спекулирано с персонални данни на клиенти на компанията и се развихри голям скандал.

Ето какво още разяснява пред медията ни Мишев:

Няколко пъти съм получавал колета посредством тази компания. И да кажа почтено - бях удовлетворен от тяхната бързина. В два от случаите другари ми изпратиха книги, а един път агнешко бутче и няколко буркана с мед получих от един български мохамеданин, който искаше да ме почерпи за техен набожен празник. Но имаше и случай, когато трябваше да платя за една илюстрация.

ЕКОНТ има моите данни, в това число и номера на моята банкова карта. И в този момент тези данни са разполагаем на Кирил Петков. Той самичък го съобщи по малкия екран.

Откъде-накъде моите данни ще бъдат употребени от господин Петков? Това е подсъдно! Не зная за вас, само че аз НИКОГА повече няма да употребявам тази куриерска компания. НИКОГА! И ви приканвам и вие да спрете да ползвате услугите на ЕКОНТ. Ако вярвате, че в действителност би трябвало да наложим честност в връзките сред търговци и клиенти. Нека честността да стартира от през днешния ден! Да банкрутираме ЕКОНТ!
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР