Екологично почистване на фурната може да направи всяка домакиня. Вече

...
Екологично почистване на фурната може да направи всяка домакиня. Вече
Коментари Харесай

Почистих фурната с това веднъж, от тогава не се е налагало да я търкам

Екологично разчистване на фурната може да направи всяка стопанка. Вече имате нужните съставки вкъщи.

Фурната би трябвало да се почиства след всяка приложимост. Но защото, от време на време едвам ни остава време за готвене, почистването е един път седмично или даже един път месечно. Тази паста ще върне блясъка на фурната и ще направи почистването още по-лесно. Ако не сте почиствали фурната скоро и има упорити петна, тогава би трябвало да повторите всичко два пъти.

Не е нужно ненужно триене, всичко се прави бързо.

Следващия път, когато приготвяте храна в чиста фурна, ще останете удовлетворени и ще започнете да готвите на драго сърце.

За екологично разчистване на фурната са ви нужни следните съставки:
Напръскайте прозорците с това и повече няма да ви се постанова да ги чистите
С настъпването на топлите слънчеви дни нормално търсим метод да измием съвършено прозорците, които през зимата са били покрити с прахуляк...
Прочети повече
80 г бакпулвер

оцет

50-70 мл вода

Смесете бакпулвера, водата и малко оцет в тава, след което разбъркайте. Течността не би трябвало да е прекомерно течна. Сложете ръкавици, след което нанесете сместа върху фурната с гъба. Където е най-мръсно, използвайте повече паста, само че не търкайте, просто нанесете. Трябва да ви остане малко течност в тавата. Сложете я във фурната и я включете на 100 градуса. Оставете да подейства за към час. След това, изплакнете фурната и това е всичко. Ако е належащо, повторете всичко още един път.

Още от ЧИСТОФАЙНИЦИ:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР