Екологичната документация за пробива на Водната палата е изрядна. Днес

...
Екологичната документация за пробива на Водната палата е изрядна. Днес
Коментари Харесай

Според РИОСВ проектът за пробива до Водната палата не крие екозаплаха

Екологичната документи за пробива на Водната палата е изрядна. Днес РИОСВ-Пловдив разгласява документите за извършената процедура за плана.
Още по темата
Уведомление за капиталово предложение за пробив под Водната палата е подадено от страна на Ощина Пловдив в Регионална инспекция за опазване на околната среда - Пловдив през 2013 година, а през 2022 година в екоинспекцията е импортирана спомагателна информация за частични промени на параметрите.

От документите е видно, че за декларираното капиталово желание през 2013 година и последващата му смяна през тази година, не е нужна процедура по оценка на въздействието върху околната среда и екологична оценка, защото не може да се чака в допълнение доста влияние върху околната среда.

Актуализацията на капиталовото предложение планува използване на модерна технология на осъществяване на пробива посредством по този начин наречения " Милански способ ", който съкратява периода на осъществяване на строително-монтажните работи и в по-голяма степен спомага за запазване на околната среда инфраструктурата, се споделя в мнение на Регионална инспекция за опазване на околната среда от 15 август тази година.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР