Екипът на Павел и Венци Венц (Pavell & Venci Venc`)

...
Екипът на Павел и Венци Венц (Pavell & Venci Venc`)
Коментари Харесай

Изненадват с видео Павел и Венци Венц

Екипът на Павел и Венци Венц (Pavell & Venci Venc`) и някои от най-любимите им приятелки и колежки вземат решение да ги изненадат с видео. По време на карантина се ражда клипът на едно от най-свежите и положителни части от последния албум на двамата актьори - песента " Ти си ".

Преди към година, по средата на нощ, прекарана в студиото, Павел и Венци Венц скрито от екипа си разгласяват в YouTube преди малко основана ария ( " За финален път " ), която по-късно влиза в новия им албум Upgrade.

В началото й се чува женски глас, който изрича думи на испански. Никой не знае, че това е Мария Илиева, която е измежду 13-те приятелки на Павката и Венци, които основават загадка организация и снимат видеото на парчето - всяка у дома. В партизанската акция се включват Дара, Михаела Маринова, Ева Пармакова, Yoana, Валя, Елия, Никол и Елеонора от 4Magic, както и женската част от екипа на момчетата, отпред със Саня Армутлиева, която се оказва основен подбудител за изненадата.

" Спомням си по какъв начин преди година една заран се разсъниха и видях, че Павел и Венци Венц са си пуснали нова ария, без даже да ми кажат. Онзи ден обсъждах с тях какъв да е идващият им сингъл и те нещо започнаха да се двоумят, желали да помислят. Аз обаче имам обичано парче от новия им албум. Реших, че е време да им върна жеста, да се разсънят те един ден и да видят, че имат ново видео, да чуят, че песента им към този момент звучи по радиото. Казах на екипа и на девойките, които се снимаха в клипа, и всички крещяха от наслаждение, като чуха концепцията. Направихме военен отряд и я осъществихме за два дни. За Павката и Венци - с любов! От всички ни! ", споделя историята Саня.

https://youtu.be/OQZ4AJtv2Z0

Последвайте Pavell & Venci Venc`:

@ Фейсбук https://bit.ly/2Hkf0p8

@ Instagram

https://bit.ly/2KLXjAO

https://bit.ly/33T3eM3

Последвайте " Вирджиния рекърдс ":

@ YouTube http://goo.gl/Vdxk0N

@ Website http://virginiarecords.com/
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР