Eкипажът от Офроуд клуб 4х4 – Павликени – Никола Кузманов

...
Eкипажът от Офроуд клуб 4х4 – Павликени – Никола Кузманов
Коментари Харесай

Eкипажът от Офроуд клуб 4х4 стана „Спортист на годината“ в Павликени

Eкипажът от Офроуд клуб 4х4 – Павликени – Никола Кузманов – водач на офроуд джип и Николай Божанов – навигатор беше определен за „ Спортист на годината “ в Павликени. През 2017 година екипажът взе участие в Националния шампионат „ България трофи чалъндж ” – клас Прототип и се класира на второ място за 2017 година. Двамата към този момент са печелили по два пъти среброто и бронза от Националния шампионат „ България трофи чалъндж ” и четвъртото място от „ Македония трофи ”.

За четвърта поредна година в Павликени се организира влиятелната гала. Спортните клубове в общината предложиха номинации на свои състезатели, изявени през 2017 година с най-хубави достижения или извоювани призови места от национални и интернационалните шампионати и шампионати. Всеки състезателен клуб номинира в категории: Спортист на годината (мъже, дами, юноши и девойки), Спортист на годината (ветерани) и Треньор на годината.
Те бяха класирани от комисия в състав: ръководител: инж. Емануил Манолов – кмет на Община

Павликени и членове инж. Венцислав Иванов – зам. кмат на Община Павликени, Катя Димитрова – шеф отдел „ Хуманитарни действия ”, инж. Тихомир Трифонов – ст. специалист „ Спорт и юношески действия ” и общинските съветници, членове на Постоянната комисия за младежта, спорта и туризма: Христо Кавалски, Йордан Кабаиванов, Тошко Димитров и Венцислав Георгиев.

С анкетна карта членовете на комисията подредиха десетте най-хубави спортисти измежду интензивно трениращите, тримата най-хубави измежду ветераните и тримата най-хубави измежду треньорите.
„ Най-добрите критерии за равнището на една нация са спортът и културата и това го демонстрира историята. За нас в Павликени спортът е приоритет. Затова довечера ще почетем хората, които способстват за развиването на спорта в нашия град и община. Много е мъчно да се оцени единствено един състезател, един треньор и един човек от публиката. Ръководство на всеки клуб, тим и аудитория са едно семейство, част от него сме и ние – Община Павликени “, сподели в словото си кметът инж.Емануил Манолов.

Той връчи грамотите на класираните. Първенците измежду ветераните и треньорите и първите трима след състезателите получиха и парична премия.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР