Екипажът Екатерина Стратиева и Георги Аврамов са оттегли и заявката

...
Екипажът Екатерина Стратиева и Георги Аврамов са оттегли и заявката
Коментари Харесай

Екатерина Стратиева и Георги Аврамов пропускат рали Канарски острови



Екипажът Екатерина Стратиева и Георги Аврамов са отдръпна и поръчката си за присъединяване в кръга от европейския шампионат – рали Канарски острови. Това заяви особено за БНР трикратната ни шампионка при дамите.

„ Бяхме пуснали поръчка за присъединяване на рали Канарски острови, само че през вчерашния ден оттеглихме поръчката. Причината е, че навигаторът ми в този интервал не може да отсъства. Надявам се, че в някои от другите асфалтови надпревари ще можем да участваме. Последното не се знае къде ще е. Можем да създадем или Чехия или Италия. Сега не желая да възнамерявам, тъй като в този момент се бях настроила, направих проекти, само че нещата не се случиха. Сега изчакваме и както пристигна “, показа Екатерина Стратиева.



През миналите събота и неделя двамата направиха самобитен „ пощрапулник “ на новия си спортен автомобил, като участваха в съревнование от румънския рали шампионат.

„ Много сме удовлетворени от новата ни облага. Определено ще би трябвало доста работа. Радвам се, че избрахме това съревнование да го използваме за тест. Планираме още едно присъединяване по този начин, че юни и юли да сме на едно обичайно равнище, когато сезона у нас стартира. Този автомобил е доста по-различен от предходния. Скоростта е много по-голяма. Но, не тя е казуса. По-скоро казуса е метода на боравене със скоростите. С досегашният автомобил въврях на доста по-високи обороти, а в този момент не е по този начин. Това е една специфичност. Трябва да уловя момента, по кое време и къде е вярната предавка. Трябва да се науча да резервирам скоростта, да й се поверявам – макар, че съм на ниски обороти, когато подам газ тя ще ме извади и ще форсира. Смятам, че най-хубавите проби са самите надпревари ", описа Стратиева.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР