Екип от китайски учени разработи стратегия, която използва енергията между

...
Екип от китайски учени разработи стратегия, която използва енергията между
Коментари Харесай

Китайски учени проектират устройство за производство на водород от възобновяеми източници

Екип от китайски учени създаде тактика, която употребява силата сред солената и сладката вода за ефикасното генериране на " зелен " водород.

Водородът е чиста сила и се обрисува като обещаващо решение за понижаване на въглеродните излъчвания в енергийния бранш и прекосяването към по-устойчиво бъдеще.

Подкрепата за промишленостите, които употребяват водородната сила, беше обрисувана в отчета за работата на държавното управление на страната тази година.

Изследователите от университета „ Фудан “ създадоха тандем от високоефективна йонообменна мембрана и електрод, които могат да събират осмотична сила и подтикват производството на водород.

Интегрираното устройство показва непрекъсната и бърза алкална скорост на обособяване на водород за повече от 12 дни при градиент на изкуствена соленост, излиза наяве от изследване, оповестено в списанието Nature Sustainability.

Проучването показва жизнерадостен път за произвеждане на водород посредством възобновими източници, безапелационни са откривателите.

Източник: Bulgarian.cri.cn

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниКоментарен Поглед28453Д-р Румен Петков: Никоя власт не може да бъде спокойна и постоянна, когато четири пети от нацията я презира!Алтернативен Поглед101507Проф. Иво Христов: Опасявам се, че до изборите в Съединени американски щати някой може да предизвика даже нуклеарен конфликтАлтернативен Поглед103707Проф. Иво Христов: Конфликтът в Украйна е единствено начало на серия от спорове, по тази причина Русия не прави внезапни движенияАлтернативен Поглед51268Недялко Недялков: Ние сме заложници на зависимостите на двама души - на Пеевски и на БорисовАлтернативен Поглед23641Недялко Недялков: ГЕРБ стачкува против себе си! Няма съпротива - тя играе напълно в дневния ред на властта!Алтернативен Поглед164723Полк. Николай Марков: Изпращането на наши военни в Украйна ще провокира революция в БългарияАлтернативен Поглед128627Полк. Николай Марков: Аз мисля, че България е избрана да се трансформира в гетоАлтернативен Поглед103707Проф. Иво Христов: Конфликтът в Украйна е единствено начало на серия от спорове, по тази причина Русия не прави внезапни движенияАлтернативен Поглед101507Проф. Иво Христов: Опасявам се, че до изборите в Съединени американски щати някой може да предизвика даже нуклеарен конфликтАлтернативен Поглед96106 <
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР