Екип на Спешна помощ е нападнат заради закъсняла линейка, съобщи

...
Екип на Спешна помощ е нападнат заради закъсняла линейка, съобщи
Коментари Харесай

Нападнаха екип на Спешна помощ

Екип на Спешна помощ е атакуван поради закъсняла кола за спешна помощ, заяви пред Фокус представителят на Центъра за незабавна помощ в София Катя Сунгарска.

Тя изясни, че в час пик е получен сигнал за посещаване от медицински екип. Линейката е пристигнала след 40 минути поради извънредно натоварения ден.

"Толкова доста повиквания имахме, а всички бяха от незабавни, по-спешни. По-голямата част бяха улични, имахме доста повиквания за деца. Забавихме колата за спешна помощ 40 минути, като от самото начало сме държали връзка с тях - съветвали сме ги, казвали сме им, че първата освободена кола за спешна помощ ще пристигна ", добави Сунгарска.

"При идването ба екипа на място околните на пациента са показали експанзия и са блъснали пестник на водача на колата за спешна помощ. "Лекарката е уплашена. Въпреки, че установеното на място положение не е изисквало оказването на незабавна помощ, пациентът е хоспитализира със подозрения за вирусно заболяване ", сподели още представителят на Центъра за незабавна помощ.

Само в границите на деня поради високите температури има повече от 220 към този момент повикванията за незабавна здравна помощ в столицата. Медицинските екипи са оказали помощ при над 30 случая на колабирали хора и към 20 деца с недоволства.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР