Екип на БНТ провери как върви подготовката на заведенията, които

...
Екип на БНТ провери как върви подготовката на заведенията, които
Коментари Харесай

Готови ли са заведенията да отворят отново?

Екип на Българска национална телевизия ревизира по какъв начин върви подготовката на заведенията, които на следващия ден отварят порти за клиенти, само че единствено на открити площи, и също по какъв начин реагират на разхлабването на ограниченията в огромните нехранителни вериги.

" Като че ли малко ще ни се освободят опциите за угаждане на потребителските потребности. Продължаваме да вадим стока. Все по-трудно е. Все отново клиентите ни ще могат да създадат и отлаганите поправки и ненапълно нещата от първа нужда - водопроводи, кабели и така нататък ", сподели Владимир Димитров, шеф на верига за нехранителни артикули.

" Не чакаме напор от клиенти, тъй като към момента времето е студено, а те би трябвало да са на открито. Освен това хората се опасяват поради пандемията. Но отваряме с вярата времето да се затопли и да стартира същинският сезон. До началото на март получихме помощ по програмата " Запази ме ". Добре би било и в бъдеще да имаме такава помощ от страната ", съобщи Манолис Макарунас, който е ресторантьор.

Днес министърът на стопанската система Лъчезар Борисов съобщи, че ограничения към този момент са набелязани, изпратени са и се чака утвърждение от Европейска комисия.

Вижте по какъв начин върви подготовката за отваряне на заведения и магазини във видеото.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР