Ежедневната чаша кафе е изключително важна за толкова много хора

...
Ежедневната чаша кафе е изключително важна за толкова много хора
Коментари Харесай

Как да направим кафето си още по-вълнуващо и вкусно?

Ежедневната чаша кафе е извънредно значима за толкоз доста хора като част от рутината им!

За да извършите този обред по-вълнуващ, можете да опитате тези забавни препоръки и трикове с кафе, споделени от.

Кога да пием кафе?

Най-доброто време за пиянство на кафе е сред 9:30 и 11:30 часа сутринта, когато равнището на кортизола в тялото понижава. Вие сте естествено заредени с сила към 7 сутринта, по-късно на обяд и по-късно в 18 часа, тъй като тялото ви създава хормона на напрежението кортизол, който дава прилив на сила. Поради този натурален развой на повишение на силата, кафето не е дейно в тези моменти.

Поглезете се с ледени кубчета кафе

Никога не изхвърляйте останалото кафе, просто го изсипете във форма за лед и го замразете. След това можете да употребявате тези кубчета ледено кафе в студено кафе като фрапе или да излеете мляко върху кубчетата, с цел да извършите охладена кафена напитка по ваш избор.

Повторно потребление на утайката от кафе

Има толкоз доста прелестни неща, които можете да извършите с употребена наслойка от кафе и по тази причина човек би трябвало да заобикаля да я изхвърля. Тя може да се трансформира в ексфолиращ скраб за тяло. Може да се употребява за попиване на миризми на храна, а също по този начин работи доста добре като ексфолиант за сложни за разчистване принадлежности. Утайката от кафе също е идеална като натурален тор и може да се употребява като репелент от инсекти или вредители във вашата градина. Това се споделя повсеместност!

Направете кафе близалки

Просто направете кафето, което обичате да пиете, и по-късно го замразете във форми, с цел да му се насладите по-късно като близалка. Така ще имате още по-вкусно и вълнуващо кафе.

Подгрявайте чашата си постоянно

Когато изсипете горещото си кафе в студена чаша, която стои в кухнята ви, това може да намали температурата на вашата напитка. Лесен метод да се уверите, че напитката ви остава топла, е да изплакнете чашата с топла вода, преди да налеете кафето си. Така ще имате още по-интензивен усет и благоухание.

Добавете разнообразни сиропи

Най-добрият метод да подобрите естественото си кафе е като извършите или закупите елементарни сиропи, които се съчетават съвършено с напитката. Ванилията, карамелът и канелата са известни избори, които ще създадат усета на вашето кафе доста по-добър.

Започнете да употребявате тези препоръки и трикове, с цел да извлечете максимума от ежедневната си чаша еспресо, капучино, лате или др.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР