Ежедневието на всяка жена в нашето съвремие е съпътствано от

...
Ежедневието на всяка жена в нашето съвремие е съпътствано от
Коментари Харесай

Защо предпочитам гел лак за ноктите си?

Ежедневието на всяка жена в нашето съвремие е придружено от цялостен лист със задания за деня, които чакат да бъдат изпълнени. Същевременно всяка уважаваща себе си дама следва да съумява да се грижи за себе си и за външния си тип по най-хубавия метод, с цел да води пълностоен метод на живот и да бъде уверена в себе си. Затова и огромна част от нас, дамите, се стремим към процедури за хубост, които са с впечатляващ резултат, дълготрайни, само че и с грижа към здравето.

Има нещо, което огромна част от дамите вършим в нашето всекидневие даже без да се замислим. Използваме доста постоянно своите нокти като принадлежности. А е редно да се отнасяме с тях като към бижута. Защото нашият маникюр в действителност е аксесоар, който довършва цялостната ни визия. Нека не забравяме да имаме вярно отношение и грижа към тях, тъй като нашите нокти са красиви бижута – споделя Нина Вълева – специалист в региона.



Гел лакът е най-предпочитан от дамите в салоните за хубост. Неговото покритие ни икономисва забележителна част от времето, прекарано в салона, с цел да можем да се любуваме дълго на красиви ръце. Но не всички гел лакове са идентични. CND Shellac е композиция сред лак и гел, и като подобен съчетава в себе си преимуществата и на класическия лак и на гела. Според експерти е добре да поддържаме маникюра си на всеки 14-20 дни.

 

 

CND Shellac е артикул, който спада в категорията гел лак, само че в действителност се разграничава от него. Отличава се като състав, като благоприятни условия за реализиране на гръмък нейл арт и като грижа, както за ноктите на клиента, по този начин и за маникюриста, който работи с него всекидневно.
 
Какво отличава CND Shellac от останалите артикули?

Разликата е в неповторимата му формула, посредством която той може да направи здрава връзка, без да е нужно авансово изпиляване повърхността на естествения нокът и без да се употребяват нападателни обезмаслители, които да дехидратират или увредят естествения нокът. В неговата разработка има една изключителна технология, която я няма в класическия гел лак. За да основат CND Shellac, химиците на компанията са работили 5 години върху формулата, като са комбинирали най-хубавото от технологията в елементарния (класически, традиционен) лак за нокти и най-хубавото от технологията на продуктите за основаване на ноктопластика. Така се ражда CND Shellac - неповторим хибриден лак. Той се нанася като лак и е дълготраен като гел.



Какво обичам в него и за какво е друг тип гел лак?

Shellac има извънредно щадящ веган състав, който не основава алергични реакции при клиенти и маникюристи. Всички артикули, които CND основава, са тествани години в лабораториите на CND преди да се пуснат на пазара. Те са хипоалергенни. Целият състав на продукта, даже и пигментите в лака са подбрани по този начин, че да няма никакво увреждане на естествения нокът и да дават положително и компактно покритие. Разполага с безподобен искра и се смъква за минути, без да поврежда нокътя и без пилене или нападателно унищожаване посредством принадлежности.



Има богато многообразие от стилни и съвременни цветове с компактно покритие. В продуктите постоянно съм търсела освен визията и трайността, само че и мисълта към здравето и съм прелестно сюрпризирана, че има на кого да се доверя, с цел да съм сигурна в качеството!

С поддръжката на CND Shellac

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР