Ефективността на руската ваксина срещу коронавирус Спутник V срещу тежки

...
Ефективността на руската ваксина срещу коронавирус Спутник V срещу тежки
Коментари Харесай

Руската ваксина Спутник V със 100% ефективност при тежки случаи на коронавирус

Ефективността на съветската ваксина против ковид Спутник V против тежки случаи на болестта е 100%, се споделя в изказването на компанията-създател.
" Сред доказаните случаи на коронавирусна зараза в групата на плацебо са регистрирани 20 тежки случая на болестта, до момента в който в групата, получавала имунизацията, няма тежки случаи на болестта “, се показва в известие на RDIF, представено от БГНЕС и ТАСС.
Ефективността на Спутник V е 91,4% на последния стадий от проучването. Център „ Гамалея “ към Министерството на здравеопазването на Руската федерация и Руския фонд за директни вложения (RDIF) афишират успеваемостта на над 90% от съветската ваксина Спутник V въз основа на резултатите от разбора на данните на последния стадий от третата фаза.
Създателите Спутник V ще подадат документи за ускорена регистрация в разнообразни страни.
„ Въз основа на данните, получени към днешна дата, Изследователският център ще изготви отчет, който ще се употребява за подаване на документи за ускорена регистрация на имунизацията Спутник V в разнообразни страни “, заяви фондът. Също по този начин данните, получени по време на проучването, ще бъдат оповестени от изследователския екип на центъра в едно от водещите интернационалните рецензирани медицински списания. 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР