Ефективно наказание от пет месеца, което да изтърпи при първоначално

...
Ефективно наказание от пет месеца, което да изтърпи при първоначално
Коментари Харесай

Мъж, ударил полицай, ще лежи 5 месеца в затвора

Ефективно наказване от пет месеца, което да изтърпи при в началото „ непоколебим “ режим, получи 40-годишният мъж, който нанесе лека телесна щета на полицейски чиновник на 21 декември 2019 година в село Зимница, община Мъглиж.
В хода на следствието е открито, че служители на реда правили инспекция за шофиране след приложимост на алкохол на лидер на автомобил, прочут на подсъдимия, който дошъл на място, с цел да осуети осъществяването на инспекцията. Той почнал да насочва реплики по отношение на полицейските чиновници, след което блъснал пестник на един от тях, довел до изпитване от потърпевшия на мощна болежка в региона на ухото. Причинената лека телесна щета на служителя на реда се показва в оток и кръвонасядане по лицето, травма на ушна мида с нарушаване на слуха и е нанесена при осъществяване на службата му - осъществяване на полицейска инспекция
Подсъдимият, който е осъждан, се признал за отговорен, а Районен съд - Казанлък, е утвърди съглашение, подписано сред него, казанлъшката районна прокуратура и бранителите му. 
От наказването, което ще търпи подсъдимият, ще бъде приспаднато времето, през което той е бил с мярка за неотклонение „ задържане под стража “. Пред съда 40-годишният мъж е заявил, че е подписал непринудено съглашението, склонен е с неговите последствия и се отхвърля от по-нататъшното разглеждане на делото по общия ред.Одобреното от Районен съд - Казанлък, съглашение е дефинитивно и има последствията на влезнала в действие присъда.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР