Ефективно наказание лишаване от свобода след одобрено от съда споразумение

...
Ефективно наказание лишаване от свобода след одобрено от съда споразумение
Коментари Харесай

Десет месеца лишаване от свобода за криминално проявен столичанин, спипан с голямо количество дрога

Ефективно наказване отнемане от независимост след утвърдено от съда съглашение на обвиняем със Софийска районна прокуратура.

Десет месеца отнемане от независимост при първичен общ режим е наказването на подсъдимия Кристиан Д. за държане на високорискови наркотични субстанции.

Спецакция в София поради поръчково ликвидиране

Подсъдимият се признава за отговорен за това, че на 09.11.2019 година, към 22.40 ч. в гр. София, ж.к. „ Левски Г “, без съответно позволение според Закона за надзор върху наркотичните субстанции и прекурсорите, държал в себе си високорискови наркотични субстанции, а точно - коноп с нето тегло 223,14 грама, на стойност 1338.84 лв. /хиляда триста тридесет и осем лв. и осемдесет и четири стотинки/, със наличие на деен наркотичнодействащ съставен елемент тетрахидроканабинол 14% и коноп с нето тегло 1,80 грама на стойност 10.80 лева/десет лв. и осемдесет стотин ки/, със наличие на деен наркотичнодействащ съставен елемент тетрахидроканабинол 17% общо 224,94 грама на стойност 1349.64 лева/ хиляда триста четиридесет и девет лв. и шестдесет и четири стотинки/. Престъплението е квалифицирано по член 354а, алинея 3, т. 1 от Наказателен кодекс.

На 04.06.2020 година съдът е одобрил постигнатото сред подсъдимия Кристиан Д. и СРП съглашение. То има последствията на влезнала в действие неоправдателна присъда и не предстои на обжалване.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР