Чудеса не стават. Всичко става с много труд, усилие и

...
Чудеса не стават. Всичко става с много труд, усилие и
Коментари Харесай

ПП пред симпатизанти в Перник: Нещата у нас се получават бавно заради постната пица на ГЕРБ и ДПС

Чудеса не стават. Всичко става с доста труд, изпитание и непримиримост. Трябва да бъдем дружно, тъй като самичък никой не може да се оправи. Това съобщи някогашният министър председател на страната акад. Николай Денков от „ “ на среща със симпатизанти на партията в Перник.

Той открои две опорки, с които ги „ омърсяват техните политически съперници.

Едната е, че не успяхме нищо да създадем и че единствено Борисов може да ръководи тази страна. И втората е, че ние сме като тях... не, не сме като тях, безапелационен бе акад. Денков.

След това някогашният министър-председател срещна присъстващите в залата с триумфите на държавното управление от последните 10 месеца на ръководство.

От думите на Николай Денков стана ясно, че няма област, в която да не са били постигнали резултати или прогрес. Сред триумфите той посочи нарастването на минималната заплата с 20% и с 13% на междинната заплата в страната.

Акад. Денков обаче разясни, че огромна част от хората не са задоволени от дотук свършеното, тъй като „ тръгваме от доста ниска база “, която идва от „ постната пица “ на ГЕРБ и Движение за права и свободи през годините.

На собствен ред съпредседателят на „ “ Асен Василев още един път акцентира, че България не е бедна страна, както мнозина се пробват да я изкарат, а просто доста се краде и се злоупотребява с обществените средства.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР