Ефективната диета не се състои само от нискокалорични ястия, но

...
Ефективната диета не се състои само от нискокалорични ястия, но
Коментари Харесай

Пийте тази запарка преди лягане и всички мазнини ще бъдат изгорени

Ефективната диета не се състои единствено от нискокалорични ястия, само че и от подобаващи питиета. Някои течности имат свойства за изгаряне на мазнини и пиенето им преди лягане всеки ден оказва помощ за понижаване на коремните мазнини. С тези питиета ще си осигурите красива фигура и ще се погрижите за здравето си.

Вода с канела

Добре знае се, че канелата усилва метаболизма и по този метод подтиква изгарянето на мазнините. Освен това тя е богат източник на желязо, манган, калций и фибри. Предотвратява язви на стомаха и има противовъзпалителни и противогъбични свойства.
Приготвянето на благоприятстваща здравето напитка на негова основа е бързо и елементарно. Просто прибавете пръчица канела към чаша преварена вода и варете всичко в продължение на 10 минути. Препоръчително е да разредите напитката със студена вода или да я оставите да се охлади, преди да я изпиете.

 инфузия

Сок от ананас

Съдържащият се в ананаса бромелаин дейно разтваря мазнините и форсира метаболизма. Сокът от ананас подкрепя изчистването на токсините от организма, а съдържащите се в него витамини ускоряват имунната система на индивида. Освен това подобен сок съдържа огромни количества фибри, които понижават апетита и дават чувство за задоволеност. Редовното пиянство на сок от ананас преди лягане ще форсира метаболизма ви и ще ви помогне да се доближите до мечтаната фигура. Не забравяйте обаче да избирате натурални сокове без добавена захар. 

 инфузия

Запарка от джинджифил

Джинджифилът оказва помощ да се отървете от нежеланите килограми, изключително от коремната област. Активните съставки, виновни за поощряване на отслабването, са джинджеролите. Те са тези, които форсират метаболизма и стабилизират равнищата на кръвната захар.
Инфузията от джинджифил е доста лесна за подготвяне. Просто залейте с гореща, само че не вряща вода нарязания корен от джинджифил. Към запарката може да се добави както прясна, по този начин и сушена куркума, която е мощен антиоксидант.

 инфузия

Зелен чай

Зеленият чай подтиква обмяната на веществата и подкрепя изгарянето на мазнините. Съдържащите се в него катехини попречват усвояването на глюкозата и мазнините, като по този метод контролират телесното тегло и мазнините. Освен това катехините имат мощен антиоксидантен резултат. Като обезвреждат свободните радикали, те забавят процеса на стареене и понижават риска от доста болести. Зеленият чай би трябвало да се запарва повече от три минути преди лягане, в противоположен случай ще има подтикващ резултат.

Вода с краставица и лимон

Краставицата и лимонът са съвършеният дует за намаляване. Краставиците са нискокалорични и съдържат диетични фибри, както и доста минерали и антиоксиданти. Лимонът, въпреки това, е източник на витамин С, калций, желязо и тиамин. Водата с добавка на краставица и лимон пречиства организма от отрови, форсира метаболизма и контролира апетита, което оказва помощ за бързото понижаване на мазнините от коремната област.

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР