Едва сега Наум Шопов оценил реално жена си! Цяло изпитание бе

...
Едва сега Наум Шопов оценил реално жена си!
Цяло изпитание бе
Коментари Харесай

Наум Шопов за „Ергенът“: Ако знаех какъв леш ще бъде, нямаше да участвам!

Едва в този момент Наум Шопов оценил действително жена си!
Цяло тестване бе за Наум Шопов риалитито „Ергенът“, а най-малкото е, че трябваше да бъде с месеци разграничен от жена си и дъщеря си, които най-малко го посещаваха постоянно. Днес обаче Наум се кълне, че в случай че е знаел какво го чака вътре, най-вероятно е щял да откаже да бъде водещ.
 Наум Шопов
На Наум Шопов му се повръща от някои случки и мемоари

Оказа се, че младият Шопов е трябвало освен да търпи мрънканията, празнословията и кухите глави на доста от участничките, само че и е получавал закани от техни познати и почитатели. Ненормалници почнали да му пишат страховити известия в мрежата като се стигнало до такава степен, че да се обърне и към полицията.

„Последният път беше, когато Виктор изгони Венета. Някакви нейни фенове ли, близки ли, не знам, само че изригнаха гневни и започнаха да ме заливат с обиди и закани. А един даже стигна до такава степен, че даде обещание да ме откри и… другото не е за разправяне“, споделя Шопов, който е меко казано слисан и погнусен от случката.

Внукът на огромния Наум Шопов обаче е намерил и нещо прелестно в цялата тази авантюра с женското кудкудякане в предаването и злобата отвън него. И то е, че в действителност е оценил каква жена има при себе си.
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР