Едва ли някой от почитателите и редовните зрители на едноименния

...
Едва ли някой от почитателите и редовните зрители на едноименния
Коментари Харесай

Сестра Чокова от „Откраднат живот“ нажежи мрежата с горещи кадри

Едва ли някой от феновете и постоянните фенове на едноименния медицински сериал „ Откраднат живот “ може да отхвърли, че актьорите в сериала са подбрани с изключение на по положителни актьорски умения по този начин и с доста добър външен тип.
И една от доста харесваните актриси в сериала е сексапилната Елена Карабойчева, която влезе в ролята на сестра Чокова и несъмнено съумя да разгорещи пристрастеностите.

Имаше една сцена в предишния сезон на продукцията, в която сестра Чокова несъмнено съумя да нажежи всички фенове и да повдигне адреналина им. Явно актрисата доста добре знае по какъв начин да спре дъха на който пожелае и това си проличава и от последните фрагменти, с които взриви мрежата!

И в случай че в сериала сме привикнали да я виждаме единствено и само в бялата здравна униформа, то в всекидневието си актрисата несъмнено не може да не бъде сексапилна. С безпределно дългите си крайници, луксозна коса и тяло, на което сигурно завиждат стотици млади девойки, тя рядко може да остане незабелязана. Особено пък, когато е по бански, пишат от БЛИЦ.

Сестра Чокова от " Откраднат живот " нажежи мрежата с горещи кадри

Актрисата несъмнено знае по какъв начин да грабне окото както на мъжете, по този начин и на дамите и да бъде мотив за злоба. След последните фотоси, които качи в обществените мрежи, умерено можем да кажем, че актрисата публично откри летния сезон. На фотосите тя е напряко умопомрачителна по бански, а ваканциите й са все от екзотични кътчета на света. Компания на хубавицата прави най-специалният мъж в нейния живот – синът й.

Сестра Чокова от " Откраднат живот " нажежи мрежата с горещи кадри

Сестра Чокова от " Откраднат живот " нажежи мрежата с горещи кадри

Надяваме се, красивата актриса да не стопира да ни радва както с външния си тип, по този начин и с положителните си актьорски умения.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР