Едва ли някой автор се е сдобил с повече произведения,

...
Едва ли някой автор се е сдобил с повече произведения,
Коментари Харесай

„Подпалвачката“ на Стивън Кинг с нова филмова версия

Едва ли някой създател се е сдобил с повече творби, приспособени на огромен екран, от Стивън Кинг. Вече ви, че през 2022 година няма да пропуснем екранизацията на друга негова обичана книга - „ Сейлъмс Лот “, а с днешна дата разполагаме с вълнуващата вест, че романът „ Подпалвачката “ също ще се снабди с нова кино версия.

Истината е, че имахме потребност от нов пресен взор към „ Подпалвачката “, след паметната екранизация от филма от 1984 с присъединяване на Дрю Баримор. И въпреки да не сме сигурни дали тази версия ще дава отговор най-пълно на качествата на литературната творба, към този момент резервираме добре обмислен оптимизъм по въпроса, с цел да не се разочароваме след това.

В лентата предстои да забележим някогашната Дисни звезда Зак Ефрон като татко, чиято щерка притежава необикновени качества. Той и брачната половинка му се пробват да овладеят тези свръхестествени сили и да научат детето да се вписва в границите на „ естественото “. Тази задача обаче дава обещание да премине през известни премеждия, тъй като държавното управление също ще има известни искания. 



„ Това е емблематична творба на Стивън Кинг “, споделя продуцентът Джейсън Блум за истинския разказ. „ Това е план, който имах желание да осъществя отдавна и най-сетне намерихме верния екип от хора. Много съм горделив с него и се вълнувам хората да го видят на екран. “

Продуцентът разкрива, че самият Кинг е дал своята благословия на кино лентата.

„ Показах му кино лентата и той беше удовлетворен от него. Реакцията му беше позитивна, което ме прави благополучен " - споделя Блум. Премиерата на кино лентата следва на 13 май.

Междувременно Кинг, чийто просторен азбучник от ужаси и фентъзи се е сдобил с сполучливи екранизации на „ То “, „ Сиянието “, „ Кери “, „ Тъмната кула “, „ Гробище за домашни любимци “, договаря с Джей Джей Ейбрамс за основаване на лимитиран сериал по книгата „ Били Съмърс “.

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР