Едва ли има много пресечни точки между феновете на фентъзи

...
Едва ли има много пресечни точки между феновете на фентъзи
Коментари Харесай

Злодеят Хю Грант спечели феновете на Dungeons and Dragons с хумор и самоирония

Едва ли има доста пресечни точки сред почитателите на фентъзи бордовите игри и феновете на сантиментални филми като " Четири сватби и едно заравяне ", само че Хю Грант е съумял да уцели златната среда на двете аудитории.

На 61 години Грант се трансформира в най-новия любим на феновете на комиксите, откакто съумя да разсмее публиката на годишния фестивал Comic Con в Сан Диего.

Британският артист взе участие за първи път в живота си на фестивала с помощта на най-новия си филм " Dungeons & Dragons " (D&D), в която вземат участие още Крис Пайн, Мишел Родригес, София Лилис ( " Sharp Objects " ) и Реге Пейдж( " Bridgerton " ).

Филмът, чийто филмов откъс излезе тъкмо преди Comic Con, е основан по претекстове от истинската игра, която има паметен статус измежду феновете на фентъзи жанра. D&D смева действителността на хората с тази на орки, елфи и други фантастични същества, като основава сюжети към борби, търсене на съкровища, провокации, интриги, избавителни задачи и други

Естествено - нищо от това не се вписва изключително в профила на героите, с които сме привикнали да свързваме Хю Грант като идеален романтик в " Нотинг Хил ", самовлюбен коцкар в " Дневникът на Бриджет Джоунс " или тайнствен " съвършен " брачен партньор в сериала " The Undoing ".

Самият той освен не отхвърля този факт, само че и вместо да се оправдава за избора си на нова роля, съумя да обърне обстановката в своя изгода с комизъм и самоирония.

Когато водещият на събитието се майтапи с него, че Грант надали е най-страстният обожател на играта, той незабавно отиграва подадената топка със секс-шега.

Грант дава отговор, че има личен опит като Dungeon Master ( " заповедник на подземията ", термин, с който се посочва водещият състезател в бордовата игра).

" Само че имаше повече S&M (садомазохизъм), в сравнение с D&D. Такава е британската версия ", разяснява Хю Грант пред публиката.

" Това е английският метод за превозване на свободното време. Почти се е трансформирал в националенспорт. Мисля, че това е повода, заради която режисьорите се сетиха за мен, с моята известност ", споделя още Грант. През 1995 година той беше задържан в Лос Анджелис в компанията на продажница, което предизвика много сериозен скандал в най-силните години на кариерата му.

При споменаването на обстоятелството, че до момента той в никакъв случай не е участвал на фестивал като Comic Con, Хю Грант още веднъж репликира с смешка: " Опитахме да аплайваме с " Разум и усеща ", само че не ни одобриха " (филмът от 1995 година с Ема Томпсън и Кейт Уинслет по романа на Джейн Остин).

На въпроса за какво въпреки всичко се е съгласил да взе участие в D&D, Грант споделя:

" Мразя всички сюжети. Всеизвестен съм с това, че съм ужасно отрицателен човек. Но за моя изненада - получих материал, който в действителност ме накара да се разсмея ", кава той, като съпоставя новия си филм с духа на " Монти Пайтън и Свещеният граал ".

Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР