“Едва ли има български бизнес, който би се развивал по-добре,

...
“Едва ли има български бизнес, който би се развивал по-добре,
Коментари Харесай

Ева Майдел: ЕС е най-доброто място за българския бизнес

“Едва ли има български бизнес, който би се развивал по-добре, в случай че България беше отвън Европейския съюз. Освен, че дава достъп до пазар от над 500 милиона души, Европейски Съюз е дълготраен поръчител за качество и непоклатимост на стопанската система ни и задава посока на развиване. Затова той е най-хубавото място за развиване на бълагрския бизнес. " Това съобщи българският евродепутат от групата на ЕНП/ГЕРБ и интернационален секретар на Предприемачи ГЕРБ Ева Майдел по време на районен конгрес на ПГЕРБ в Русе, предава Нова тв.

„ За да запазим Европейски Съюз, той би трябвало да се занимава повече с съответните потребности на жителите и бизнеса. Затова и работих за улеснение на българския бизнес с начинания като намаляването на таксите за преводи в евро, привличането на близо един милиард лв. по проекта Юнкер за съвсем 10 000 български компани, както и посредством приноса за основаването на първото в Европейски Съюз звено за техническа помощ за еврофинансиране ", добави Ева Майдел.

Освен нея на районния конгрес на ПГЕРБ участваха заместител – министърът на стопанската система Александър Манолев, кметът на Община Русе Пламен Стоилов, националният представител от ГЕРБ Пламен Нунев, ръководителят на ПГЕРБ Валя Чилова и над 100 бизнесмени от няколко области на Северна България.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР