Едно заглавие, което вече почти година радва почитателите на Сатиричния

...
Едно заглавие, което вече почти година радва почитателите на Сатиричния
Коментари Харесай

Калин Сърменов за "Сатирично кабаре - място за похвали и оплаквания"

Едно заглавие, което към този момент съвсем година радва феновете на Сатиричния спектакъл , ще бъде показано още веднъж на 21 февруари . Специфичното е, че всякога в постановката " Сатирично кабаре - място за похвали и недоволства " участва нов специфичен посетител .

" Голямата изненада този път ще бъде Милена Славова , която ще гостува при нас в най-малко две издания на кабарето ". Това заяви в изявление за предаването " 12+3 " по стратегия " Хоризонт " шефът на театъра и един от създателите на спектакъла Калин Сърменов :

" Това е един принцип, който ние съблюдаваме освен с гостите. Имаме един модул, който се назовава " Актуално " и в него вършим скечове и материали, които са свързани с неща, които се случват в всекидневието ни, на ежедневна база, тъй че когато гледаме кабарето, с изключение на огромните тематики, които ни вълнуват вътре като опазване на здравето, обучение, фамилни връзки, вяра и по този начин нататък, има и напълно настоящи неща от деня, в който се случва представянето на кабарето ".

Цялото изявление с Калин Сърменов можете да чуете от звуковия файл.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР