Едно от най-великите неща в живота е, когато осъзнаеш, че

...
Едно от най-великите неща в живота е, когато осъзнаеш, че
Коментари Харесай

История на щастието: от първата тренировка досега

" Едно от най-великите неща в живота е, когато осъзнаеш, че преди две седмици тялото ти не е било способно на това, което може в този момент. " Това е един от най-прекрасните и вдъхновяващи цитати на фитнес тема, които съм чела в миналото, а да си призная... от време на време нуждая се от тъкмо такива думи, с цел да се връщам в залата. 

Фитнесът и по-специално груповите тренировки станаха моя пристрастеност. Обичам да вървя най-малко няколко пъти седмично, като по този метод се избавям от напрежението и напрежението в динамичното ми всекидневие. Това е моят метод да премислям решения, да диря отговори на някои проблеми, може би е най-хубавият вероятен. Не се вглъбявам в тях, а просто спортувам и мисля. По време на подготовка организмът ни създава нараснали количества допамин, който ни кара да бъдем по-жизнени и дейни, а също по този начин и да изпитваме приятност от това да продължаваме да вършим извършения, колкото и да боли от време на време. 


Но мен особено ме " боли ", когато не спортувам, тъй че непрекъснато диря нови типове тренировки и нови места, където да развъртвам този мой интерес и към този момент (признавам) необходимост, тъй като ме кара да се усещам щастлива. Така попаднах в, който ме завоюва с прелестната си атмосфера. Но и с още нещо: има ъгъл с библиотека в множеството обекти , а както знаем няма по-хубаво нещо от това да упражняваме тялото и мозъка си по едно и също време. 



Както загатнах, груповите тренировки са ми голяма пристрастеност, по тази причина с любопитство опитвам нови непрестанно. Така открих и " трите B ", както аз ги назовавам – Bodypump. Bodycombat, Bodybalance , които са неповторими за България и са част от портфолиото на международния бранд Les Mills .



Знам какъв брой е мъчно да стартираме да спортуваме и по какъв начин не имаме вяра в бързите и надеждни резултати първоначално, само че това, което може да подтиква всички ни, е   . За мен точно първата тренировка беше най-трудната стъпка, само че единствено час по-късно, след самия й край, усетих, че се усещам доста добре. А още по-хубаво е, когато след тренировката може да отпуснеш тялото и да релаксираш в  топлата сауна , която във фитнесите от веригата Next Level е изцяло безвъзмездна за всички посетители на фитнеса. 

От първата ми подготовка до през днешния ден не съм серпантина да се усещам стимулирана, въодушевена и най-много... щастлива. Доказано е, че хората, които спортуват, са по-успешни в работата си и имат по-добър персонален живот. А аз от своя страна " обливам " всичко това, което желая, с грижа и с верен избор за най-подходящото място за моето тяло. 



С поддръжката на Next Level Fitness

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР