Едно от най-разпознаваемите лица в модния свят, бразилският супермодел Жизел

...
Едно от най-разпознаваемите лица в модния свят, бразилският супермодел Жизел
Коментари Харесай

Жизел Бюндхен на 43: Всичко е възможно, когато вярваме в себе си

Едно от най-разпознаваемите лица в стилния свят, бразилският супермодел Жизел Бюндхен, продължава да очарова десетилетия след първата си поява на подиума. Участвала е в близо 500 фешън ревюта, 450 рекламни акции, била е лице на повече от 20 интернационалните фешън марки и е била  кориците на над 1200 списания. Позира за акции на Chloé, Dolce & Gabbana, Valentino, Gianfranco Ferre, Ralph Lauren, Versace. През 2000 година подписва рекорден контракт за 25 милиона $ с Victoria's Secret. 

Днес Жизел Бюндхен навършва 43 години и тази година ще прекара рождения си ден в Бразилия дружно със своята сестра близначка и цялото си семейство. Това ще е и първият й празник след раздялата с Том Брейди, от който има две деца. През октомври предходната година те официално оповестиха, че бракът им е завършил и завършиха развода си.

 
    View this post on Instagram           
A post shared by Gisele Bündchen (@gisele)

 

Миналия месец Бюндхен се разчувства на събитие на VTEX в Сао Пауло, Бразилия, до момента в който обсъждаше родния си град и кариерата си. Докато говореше на бизнес конгрес тя се просълзи, когато се разясниха първите й стъпки в стилния свят.  

 „ Можете да извършите всичко, в случай че вярвате в себе си и в фантазиите си “, се обърна тя към публиката на португалски.  " Всичко е допустимо, когато имаме вяра и аз не съм по-различна от вас. Просто съм човек, който има вяра ", сподели още супермоделът. 

По мотив рождения ден на супер модела Vogue показва и някои от най-запомнящите се визии на Жизел през годините. " Известна с присъщата си външност, когато става въпрос за хубост, Жизел знае тъкмо какво работи за нея. Тя в никакъв случай не пропуща - от лъскавите коси, през сияйната си кожа до нежния си блестящ грим ", написа изданието. Ето няколко от тях - а останалите можете да видите тук. 

Met Gala 2023

 
    View this post on Instagram           
A post shared by Gisele Bündchen (@gisele)

 

Корицата на английския Vogue, юни 2022

 
    View this post on Instagram           
A post shared by Art + Commerce (@artandcommerce)

 

Met Gala 2018

 
    View this post on Instagram           
A post shared by Kátia Hackenhaar (@katia.hackenhaar)

 

Met Gala 2017

 
    View this post on Instagram           
A post shared by Boutique Claudia Basso (@bclaudiabasso)
 
 
    View this post on Instagram           
A post shared by Marcella Cristine (@ma.ke.up)
Met Gala - първото огромно събитие на Ана Уинтур и Бил Най като двойка
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР