Едно от най-неприятните задължения на всяка домакиня е периодичното измиване

...
Едно от най-неприятните задължения на всяка домакиня е периодичното измиване
Коментари Харесай

Открихме страхотен метод да измиете качествено, бързо и безопасно вашите прозорци (ВИДЕО)

Едно от най-неприятните отговорности на всяка стопанка е периодическото измиване на прозорците в жилището, изключително откъм външната им страна! Винаги имате възприятието, че може в един прекрасен миг да извършите „ свободно рухване “ към земята! Да не приказваме за подсушаването с безчет части от остарели вестници!

Е, казусът с почистването на прозорците е намерил автентично решение още преди 25 години с конструирането на ефикасно приспособление от компанията Tyroler bright tools, учудващо към момента незнайно у нас!

Чрез видеото ще можете да се запознаете с неговото деяние. Нарича се Глайдер (Glider) и се състои от: две идентични магнитни половинки, предпазен връв или пръстен, две части микрофибърно платно и така наречен „ разрядник “, употребен за делене на магнитните елементи след използването им.

Действа се по следния метод: напръсквате двете страни на прозореца с почистващ разтвор, съединявате през стъклото двете магнитни елементи, обезопасявате с връв, или със защитния пръстен върху пръста ви, движите глайдера S-образно до премахване на течността от двете страни на прозореца; подсушавате като поставите откъм вътрешната страна на магнитните половинки частите платно с малко почистващ препарат върху тях и по този начин обирате останалата върху стъклото течност до цялостното изсушаване на повърхността.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР