Едно от най-големите светски събития в Ню Йорк, ежегодният бал

...
Едно от най-големите светски събития в Ню Йорк, ежегодният бал
Коментари Харесай

Met Gala отдава почит на Карл Лагерфелд

Едно от най-големите всемирски събития в Ню Йорк, годишният бал Met Gala ще отдаде респект на дизайнера Карл Лагерфелд, който умря на 19 февруари 2019 година Това оповестява New York Times.

Темата на събитието е " Карл Лагерфелд: Линия на хубостта. " Очаква се гостите на тържеството да се появят на аления килим в тоалети, които починалият фешън дизайнер е създавал за разнообразни марки през целия си живот. Списъкът на гостите на бала към момента не е оповестен.

Творческият шеф на френската фешън къща Chanel Карл Лагерфелд умря в болница на 85-годишна възраст. Дизайнерът е работил за емблематични фешън къщи като  Fendi, Chloe, Krizia. Той основава компанията си под личен бранд през 1974 година През 1983 година Лагерфелд става артистичен шеф на къщата на Chanel, където първо работи върху сбирките прет-а-порте, а по-късно основава и стилните линии KL и KL by Karl Lagerfeld.

Met Gala по традиция се организира в американския Metropolitan Museum of Art. Всяка година вечерното облекло на гостите би трябвало да подхожда на авансово заложената тематика. Миналогодишното издание на Met Gala се организира на 13 септември, като формалната тематика беше „ Независимостта на Америка “.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР