Едни от най-иконичните герои на развлекателния бизнес – братята Марио

...
Едни от най-иконичните герои на развлекателния бизнес – братята Марио
Коментари Харесай

Превъртаме играта със "Супер Марио Bros.: Филмът" (кино предложение)

Едни от най-иконичните герои на развлекателния бизнес – братята Марио и Луиджи, към този момент шестват в родините кина с анимационното премеждие „ Супер Марио Bros.: Филмът “. Под вещото управление на Illumination и Nintendo светът на Марио оживява по метод, какъвто не сме виждали до този миг на огромния екран.

Филмът впечатлява със страхотна пъстра и новаторска визия, нескончаем екшън, доста комизъм и редица закачки с паметните видеоигри, само че най-много с трогателна история и герои, които ще пленят сърцето и въображението на всички фенове в кината.

Наред с Марио и Луиджи в „ Супер Марио Bros.: Филмът “ феновете ще видят и голям брой други иконични герои от игрите и от вселената на Nintendo, измежду които е и обичаната Принцеса Праскова, която по никакъв начин не си поплюва, когато става въпрос за екшън. Нов извънреден клип от кино лентата ни я показва в цялостна бойна подготвеност:

Докато работят подземен, с цел да отстранят проблем във водопровода, братята Марио и Луиджи се натъкват на мистериозна тръба, която ги води до вълшебен нов свят. Но когато двамата са разграничени срещу волята им и Луиджи попада в лапите на злия Боузер, Марио се насочва на епично странствуване, с цел да го избави. С помощта на поданика на Гъбеното кралство Тоуд и с помощта на малко тренировки от притежаващата желязна воля владетелка на кралството – Принцеса Праскова, Марио би трябвало да открие своята специфична мощ... Но де да беше толкоз елементарно.

Режисьори на „ Супер Марио Bros.: Филмът “ са Арън Хорват и Майкъл Йеленик, по сюжет на Матю Фогъл. Продуценти са основателят и изпълнителен шеф на Illumination Крис Меледандри и основателят на Марио и поредицата игри Mario Bros. Шигеру Миямото. Ролите в оригинал озвучават Крис Прат, Аня Тейлър-Джой, Чарли Дей, Джак Блак, Кийгън-Майкъл Кий, Сет Роугън, Фред Армисен, Кевин Майкъл Ричардсън, Себастиан Манискалко и други

Photo credit: Forum Film Bulgaria

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР