Една влюбена жена разказва за Дейли Мейл за новия си

...
Една влюбена жена разказва за Дейли Мейл за новия си
Коментари Харесай

Памела Андерсън разказва за новия си живот в Марсилия

Една влюбена жена споделя за " Дейли Мейл " за новия си живот в Марсилия и новата й обич с френски футболист.

50-годишната Памела Андерсън обръща страницата в живота си. Бившата сирена от Малибу се реалокира във Франция и по-точно в Марсилия, с цел да се отдаде напълно на любовта си. От няколко месеца канадската актриса е дружно с френския футболист Адил Рами. Още при започване на изявлението тя споделя, че няма да приказва за новата си връзка, с цел да резервира персоналния си живот. Но тя е толкоз мощно влюбена, че не може да удържи на думата.

" Може да запазим нашата обич. Има толкоз доста подправени връзки, хора които желаят да се приказва за тях. Ние не желаеме това. Той не е с мен, с цел да притегля внимание. Той държи доста мощно на мен ", споделя Памела. Въпреки, че тя е интернационално известна актриса, а той огромен футболист, Памела Андерсън твърди, че техният живот е класика. " Имаме един здравословен и прелестен живот, без искра и кристали. И двамата имаме деца, които се приспособяват на новия живот, и е ужасно. Той в действителност е един добър човек ", споделя още тя.

Независимо от това, че Памела Андерсън към този момент е в Марсилия, тя не е не запомнила Малибу. Плажът, който я направи толкоз известна и мястото, където е главното и жилище, тя реши да ги отдаде чартърен. Ако мечтаете да живеете в нейната резиденция, ще би трябвало да плащате по 40 000 $ на месец плюс 30 000 през лятото. Червеният бански не е очакван /има се поради аления бански от сериала " Спасители на плажа, с който тя стана известна. бел. ред/. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР