Една снимка взриви интернета, възбуди "Фейсбук" общественици и колажисти. Георги

...
Една снимка взриви интернета, възбуди "Фейсбук" общественици и колажисти. Георги
Коментари Харесай

Из житието- битието на Жоро Тениса-Тръбата- малко бой, малко рекет, малко кражби и много...загуби от Бойко

Една фотография взриви интернета, възбуди "Фейсбук " общественици и колажисти.

Георги Харизанов, началник на Института за дясна политика, разгласява във "Фейсбук " фотография от Банкя след извършен тенис мач. Текстът към фотографията сбито, но многозначително акцентира славни детайли от житието на Харизанов: "Нямам никаква визия защо сме се ухилили по този начин с Наско, в случай че (пак) паднахме ".

Този текст и цялото извержение идват да кажат:

1. Аз играя тенис с Бойко Борисов. Близки сме си, почитаме се.

2. Който играе тенис с Бойко Борисов, постоянно пада - тъй като Бойко страда от загубите. Който го почита същински, почита и тази специфичност на характера му.

3. Харизанов няма нищо срещу да заеме нова виновна служба.

***

Институтът за дясна политика е формирование сътрудник на ГЕРБ, Република България, на фондациите "Конрад Аденауер " и "Мартенс Център ", на Международния републикански институт. Международният републикански институт се въодушевява от Рейгън, само че е надпартийна неправителствена интернационална организация, която вдъхва цивилизационни полезности на партиите по света.

В качеството си на началник на Института за дясна политика Харизанов обикаля тв приемниците, изрича се по настоящи тематики, дава на обществото насоки за размисъл и развиване. ИДП се явява и неофициална банка фрагменти на ГЕРБ - един от обвързваните с института е да вземем за пример екоминистърът Нено Димов.

Това са напълно груби линии, които обаче дават визия за какъв институт става въпрос.

Има обаче по-интересни фактчета - фигурата на самия Харизанов.

По тв приемниците той бива представян като "Харизанов от Института по дясна политика ".

Предполагаме, че го назовават по този начин за улеснение, тъй като "бившият началник на "Напоителни системи " звучи тромаво и неловко.

Неудобството да вземем за пример може да пристигна от метода, по който Харизанов напусна сдружението.

Той е назначен по време на първия мандат на ГЕРБ от земеделския министър Мирослав Найденов-Натюрморта. (Всъщност прякорът на Найденов не беше тъкмо Натюрморта, само че щом Харизанов към този момент не е някогашният началник на "Напоителни системи ", а шефът на Института по дясна политика, значи и Найденов към този момент не е Мършата, а Натюрморта.)

Всичко това е доста благо.

Харизанов показва близки връзки с премиера, раздава акъли по тв приемниците и не сме забелязали на някого това да му се коства необичайно.

А в действителност е малко необичайно поради някои детайли от биографията на "младия Бил Гейтс " - по този начин бе наименуван той от Мирослав Найденов, когато журналистическата гилдия се чудеше какво прави този човек без висше обучение на върха значима държавна конструкция като "Напоителни системи ". Харизанов няма обучение, само че е фрапиращо интелигентен, а в полза на истината и Бил Гейтс няма висше - по този начин се аргументира Найденов.

От тия кавги минаха години, позабравили сме към този момент, по тази причина се поровихме малко в архивите и си припомнихме.

Като бил дребен Харизанов, взел участие в пътнотранспортно произшествие, след което "в положение на афект " предиздвикал другия лидер да подпише документ, че дължи на Харизанов 400 $. Нещата се развили по неприятен метод и Харизанов вместо с долари се сдобил с условна присъда - заради младежка неумелост. След години пък името му било забъркано в кражба на 50 000 $ от сейф във компанията, където работел. Всъщност той не бил участник в кражбата, а алармирал за закононарушението - само че поради негов отпечатък в помещението, където е осъществена кражбата, получил обвиняване.

От жена на име Деница Цицелкова пък имало тъжба, че Харизанов я заплашва с ликвидиране. Жалбата след това била оттеглена, а Харизанов твърди, че това са номера на жена, която си изкарва прехраната с най-най-древни специализации.

Харизанов тогава (2012) напусна с гръм и тропот държавната администрация, само че очевидно понастоящем се смята, че този човек е с изрядно минало. Той понатрупа точки и по време на митингите против кабинета "Орешарски " - беше най-отпред и похвално деен. Сега играе тенис в Банкя и като един общителен съперник - пада.

Дайте му някаква работа на този човек, бе!

В. Сега
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР