Една от звездите на Ювентус Гонсало Игуаин ще пропусне важния

...
Една от звездите на Ювентус Гонсало Игуаин ще пропусне важния
Коментари Харесай

Игуаин пропуска големия сблъсък Наполи - Ювентус

Една от звездите на Ювентус Гонсало Игуаин ще пропусне значимия мач с Наполи от идния 15-и кръг на Серия “А”. Неаполитанците, които са водачи в класирането с 38 точки (с 4 повече от “Старата госпожа”), одобряват първенците на “Сан Паоло” в петък от 21,45 часа българско време. Игуаин ще претърпи интервенция на лявата ръка в идващите часове и това ще го извади от дербито, оповестяват медиите на Ботуша.

Игуаин мина в Ювентус точно от Наполи през лятото на 2016 година против 90 милиона евро. През предишния сезон той вкара общо три гола на Наполи в двата мача от полуфиналния конфликт с Ювентус за Купата на Италия. “Бианконерите” отстраниха Наполи с общ резултат от двете срещи 5:4 (3:1, 2:3).

От началото на сезона 29-годишният Игуаин има 10 гола за Ювентус във всички шампионати, а през предишния сезон той осъществя 32 попадения във всички шампионати. През сезон 2015/2016 аржентинецът счупи върха за най-вече голове, маркирани от чужденец в границите на един сезон в Серия “А” с 36 попадения в 35 мача.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР