Една от звездите на английския шампион Манчестър Сити - Рахийм

...
Една от звездите на английския шампион Манчестър Сити - Рахийм
Коментари Харесай

Звезда на "Манчестър Сити" показа златно сърце

Една от звездите на британския първенец " Манчестър Сити " - Рахийм Стърлинг, сподели, че има златно сърце. Крилото на " жителите " ще покрие всички разноски по погребението на юношата на " Кристъл Палас " Дамари Доукинс.

Английският национал бе част от акцията за разкриване на съвместими стволови кафези за младежа, около която се сближи с Доукинс, също както преди Джърмейн Дефоу и Брадли Лоуъри.
Дефоу се сбогува с дребния Брадли Нападателят на "Борнемут " написа писмо до "своя най-хубав другар "
Доукинс обаче загуби борбата с левкемията на 13 март. Стърлинг разгласи, че ще участва на погребението му в петък.

„ Дамари беше специфичен млад мъж, който докосна сърцата на толкоз доста хора, в това число и моето. Остана положителен до края на живота си и беше необикновен образец за всички нас “, написа Рахийм в обществените мрежи.

Стърлинг уважи своя другар при разгромната победа на Англия против Чехия с 5:0 в края на март. Фланговият футболист вкара хеттрик и сподели специфична фланелка с лика на Дамари Доукинс под екипа си.

Бащата на момчето - Тони Доукинс, разяснява специфичната връзка сред сина му и звездата на " Сити " в последните месеци от живота на дребния Дамари:

" Знам, че постоянно го посещаваше в болничното заведение. Играеха дружно. Бяха си разменили номерата. Няма да не помни по какъв начин откакто " Кристъл Палас " победи " Манчестър Сити " Дамари прати на Рахийм своя фотография в спортен екип на " Палас ". Шегуваха се един с различен. "

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР