Една от сензациите в стендъп комедията, Георги Николов-Жорони, част от

...
Една от сензациите в стендъп комедията, Георги Николов-Жорони, част от
Коментари Харесай

Топ комедиантът Георги Николов–Жорони тръгва на национално турне

Една от сензациите в стендъп комедията, Георги Николов-Жорони, част от комеди триото Нема К`во, започва национално турне. Жорони потегля из страната, с цел да имунизира българите с органически смях и да показа новото стендъп комеди шоу – „ Смях по български “. „ Ще бъде персонално, трагикомично, иронично, на моменти лирично, сигурно друго и 100%...епично “, споделя Георги и прибавя: " Това шоу има една единствена цел - да развълнува публиката. “

Жорони ще превземе клубните подиуми във Варна, Бургас, София, Пловдив, Плевен и Велико Търново и няма да се спре пред нищо, с цел да достави качествено наслаждение на публиката.

Типично в стила на стендъп комедията Георги Николов ще разкрие занимателни и срамни персонални моменти. Актьорът ще води феновете в Щатите, където едвам не влиза в пандиза, поради визитата си...в уебсайт за възрастни. Ще разкрие какво може да ти се случи, в случай че ядосаш сервитьорка на Октоберфест в Мюнхен и за какво в действителност тези немски представителки са много по-голяма атракция от самата баварска бира. В този стендъп комеди спешъл се схваща още: какво би трябвало да знае човек преди да отиде на сантиментална екскурзия във Венеция с половинката; какво се случва в една гондола и по какъв начин реагира един българин, когато попадне в извънредно безценен ресторант.



Публиката ще научи по какъв начин един “болгарский перец” стигна до Сибир във време на пандемия, какви са разпоредбите в тайгата и по какъв начин се живее един месец като натъпкан шурей. Припомняме, че Жорони е женен за атрактивната съветска певица Виктория Куприна. Ще има и чисто нашенски истории с мирис на море; трогателни разкази за това какво е да си татко на момиче, което не стопира да „ ръси “ бисери и не на последно място: препоръки за това по какъв начин да оцелееш в брака, изключително когато жена ти е " тиха и спокойна " рускиня.

Голямата вест е, че с изключение на обиколка в България, Жорони приготвя и гастроли в Англия, Испания и Германия. Съвсем скоро артистът ще разгласи датите и точките на европейските градове, в които ще зарадва нашите сънародници.

„ След това шоу ще ви бъде публикуван документ за това, че сте прелестна аудитория, която е на път да избави комедията от изгубване ", споделя с усмивка Жорони.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР